Andrea Demirović prvi put na "Domaćici": Ovom pjesmom polako osvaja region

„Nisam imala velika očekivanja, nadala sam se da će to samo doći, ukoliko pjesma i spot zasluže”
508 pregleda 0 komentar(a)
Andrea Demirović, Foto: Darko Jovanović
Andrea Demirović, Foto: Darko Jovanović
Ažurirano: 27.07.2017. 10:21h

Crnogorska pjevačica Andrea Demirović nedavno je promovisala numeru “Pamti” sa kojom je najavila zaokret u karijeri, a ovom pjesmom polako osvaja i region.

To potvrđuje i činjenica da se muzičarka prvi put u svojoj karijeri našla na MTV regionalnoj listi Domaćica. Nakon što je prve nedjelje kao novitet zauzela dvadeseto mjesto, već ove, zahvaljujući glasovima publike iz čitavog regiona, popela se nekoliko stepenika više, pa se može pohvaliti 15. pozicijom.

“Zahvaljujući "Domaćici" spot i pjesma su predstavljeni regionu . Nisam imala prevelika očekivanja, nadala sam se da će to samo po sebi doći, ukoliko pjesma i spot zasluže. Želja mi je, naravno, da se spot što duže zadrži na listi. Moram priznati da je lijep osjećaj gledati svoj video sa MTV logom u ćošku ekrana”, iskrena je Andrea Demirović.

Kako je otkrila u ranijem intervjuu za Vijesti, pjesma “Pamti” je zarazila melodijom na prvo slušanje, pa je ona potpisana kao autorka teksta.

Muziku i aranžman napisao je Nemanja Nedeljković, za scenario i režiju spota kao i produkciju pjesme bio zadužen Zoran Zonjo Marković, a direktor fotografije je Miodrag Marković.

Pored Demirovićeve u spotu se pojavljuje i proslavljeni crnogorski rukometaš Petar Kapisoda, kao i Vasilije Janjušević, Anđela Raičević, Milica Filipović i Jelena Martić.

Od premijere pjesme “Pamtim” prošlo je više od mjesec i po dana, a reakcijama na ovaj singl Demirović je zadovoljna, pa je još sigurnija da je na pravom putu, kad je ovaj muzički pravac u pitanju.

“Kompletan tim koji je radio na projektu vjerovao u njega, i iz našeg subjektivnog ugla posmatrano rezultat nam se činio vrlo pozitivan. Činjenica da se spot emituje na jedinoj relevantnoj regionalnoj top listi, potvrđuje ispravnost novog muzičkog kursa kojim trenutno plovim”, zaključuje pjevačica koja je ranije najavila da ova pjesma označava zaokret u njenom muzičkom stilu.

"Okrećem se novom zvuku sa ukusom elektronike, i u tom pravcu ću se kretati nadalje u nadi da više neću praviti duge pauze i da ću autorski još biti aktivnija", rekla je ona za Vijesti prilikom predstavljanja spota “Pamti”.

Bonus video: