KOIKOI ekranizovao pjesmu "Putem mimoza": Kratki igrani film o zabranjenoj ljubavi

KOIKOI trenutno radi na drugom studijskom albumu, nasljedniku debija "Pozivi u stranu" iz 2021, čije je objavljivanje planirano za jesen

3506 pregleda 0 komentar(a)
Detalj iz spota za "Putem mimoza", Foto: Printscreen YouTube
Detalj iz spota za "Putem mimoza", Foto: Printscreen YouTube

Beogradski indi rok sastav KOIKOI objavio je spot za singl "Putem mimoza", kojim se predstavio na kompilaciji "Hali Gali #2". U pitanju je kompilacija koja okuplja najperspektivne alternativne rok sastave iz Beograda.

Spot snimljen u formi kratkog igranog filma, koji prikazuje dirljivu priču o zabranjenoj ljubavi, režirao je Raško Miljković i ovo je drugi zajednički projekat benda i ovog autora. Glavne uloge tumače frontmen grupe Marko Grabež i glumac Strahinja Blažić.

Grabež je u saopštenju dostavljenom medijima opisao pjesmu "Putem mimoza" kao odu ljubavi, naglašavajući da je ovaj put simbol svih potisnutih ljubavi koje su iznikle iz bola i mirišu u spokoju – nježan, bolan, opojan, trnovit, jednosmjeran i zabranjen. On je dodao da je ideja za spot proizašla iz pitanja šta zapravo znači zabranjena ljubav u današnjem lokalnom kontekstu, obzirom na brojne izazove i prepreke koje nosi.

KOIKOI trenutno radi na drugom studijskom albumu, nasljedniku debija "Pozivi u stranu" iz 2021, čije je objavljivanje planirano za jesen.

Bonus video: