Na Thunder fest dolaze Gru, THCF, Zap Me Strobe, Tomas Gold...

Peti muzički festival “Thunder fest” biće održan na aerodromu u Beranama 28. i 29. jula
272 pregleda 1 komentar(a)
Gru, Foto: Privatna arhiva
Gru, Foto: Privatna arhiva
09.12.2018. 07:32h

Peti muzički festival “Thunder fest” biće održan na aerodromu u Beranama 28. i 29. jula sa početkom u 20 časova. Festival urbane muzike, jedini ove vrste na sjeveru Crne Gore i ove godine okupiće zvijede regionalne hip hop scene, ali će tokom manifestacije nastupiti i poznata imena iz svijeta elektronske muzike.

Prvog dana festivala nastupiće Dalibor Andonov poznatiji kao Gru koji sada važi za jednog od najboljih DJ-eva u regionu, a njegov set biće sastavljen od najsvježijih rnb i hip hop hitova. Te večeri očekuje se i nastup hip hop dvojca - Rimski i Corona, a publika će takođe imati priliku da opet čuje sastav THCF koji su i prošle godine nastupili na ovom festivalu.

Drugo veče festivala (nedjelja 29. jul) je rezervisano za izvođače elektronske muzike. Publika će te večeri na aerodromu imati priliku da čuje najtraženiji DJ duo u regionu, koji čine Vladimir Pavlović i Marko Živanović, u muzičkom svijetu poznati kao Divolly & Marward, kao i sastav Zap Me Strobe. Glavna zvijezda večeri je njemački DJ i producent Tomas Gold.

“Uz velika imena regionalne i svjetske muzičke scene, kao i specijalne efekte, festival će ove godine nadmašiti sva očekivanja. Najveći festival na sjeveru Crne Gore za mlade, postao je obavezna festivalska destinacija za ljubitelje urbanog zvuka. ‘Thunder fest’ je prošle godine, kroz dvije festivalske večeri, privukao u Berane blizu 15 hiljada posjetilaca. Festival je zahvaljujući odličnoj posjećenosti svih ovih godina potvrdio koliko je važan za opštinu Berane u turističkom smislu, te nastavio sa praksom dovođenja samo kvalitetnih muzičkih imena”, saopštio je Nikola Urošević portparol festivala.

Ulaz na “Thunder fest” obje večeri je besplatan, organizator festivala je TO Berane, pokrovitelj Opština Berane dok je generalni sponzor Nikšićka pivara.