Pogledajte novi sport "Most Wanted”: Ne stajemo, sve i da nas pohapse

„Inspiracija za pjesmu nam je došla u momentu, kad smo blejali sa ekipom na roštilju”
52 pregleda 0 komentar(a)
Most Wanted, Foto: Privatna arhiva
Most Wanted, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 22.07.2017. 11:06h

Budvanska rep grupa Most Wanted objavila je spot za pjesmu "Neću da sam sam". U pitanju je numera sa njihovog aktuelnog albuma "Nismo još".

"Inspiracija za pjesmu nam je došla u momentu, kad smo blejali sa ekipom na roštilju, i tekstovi su blago prepravljeni fristajlovi od tada", kazao je "Vijestima" Stefanegro, polovina budvanskog rep dua.

Sa muzičke strane, u pjesmi se osjeća jak uticaj regeton zvuka, za koji su se momci odlučili jer je, kažu, sve popularniji kod nas i u svijetu i nosi samo pozitivnu energiju i vibracije.

"Nismo se pokajali, prezadovoljni smo cjelokupnim projektom, samim tim što su i ljudi oduševljeni i činjenica je da su svi komentari maksimalno pozitivni, kako za numeru, tako i za spot. Samo se nadamo da će naići na iste reakcije kod šireg auditorijuma, jer to zaslužuje", smatra Stefanegro.

I pjesma i spot rađeni su pod okriljem multimedijalne kuće "Kaseta", koju su budvanski reperi oformili sa Mladenom Jevtićem i Stefanom Jovičićem, autorima ovog i prethodnog videa sa aktuelnog albuma. Most Wanted potpisuje tekstove, muziku, aranžmane i miks i mastering.

"Spot smo snimali na brdu Vrmac, u "Marinero" apartmanima u Budvi, kao i na plaži Lučice u Petrovcu, gdje je učestvovala Mila Vulović, profesionalni model No Models Managementa, koja trenutno učestvuje u izboru za mis i mi joj želimo svu sreću ovog svijeta jer je zaslužuje. Hvala joj na doprinosu, kao i svim ljudima, jer je atmosfera na snimanju bila baš vrhunska", ističe Stefanegro.

Pjesmom "Neću da sam sam" Budvani stavljaju tačku na aktuelni album, sa kojeg su sve numere objavljivali pojedinačno u određenim vremenskim razmacima od početka ljeta.

"Ovo je bio test, kroz koji smo htjeli da vidimo što sve možemo i što će se ljudima svidjeti. U planu nam je promocija albuma na kraju sezone i nastupi, a što se tiče stvaralaštva - biće dosta saradnji u budućnosti i ne planiramo da stanemo, sve i da nas pohapse zbog tekstova", kroz smijeh najavljuje reper.

Bonus video: