U prodaji jednodnevne karte za Bedem fest

Mogu se kupiti samo jednodnevne ulaznice i to po cijeni od osam eura
137 pregleda 0 komentar(a)
Bisera Veletanlić
Bisera Veletanlić
Ažurirano: 19.07.2017. 14:54h

Ulaznice za ovogodišnji Bedem fest puštene su u prodaju juče i mogu se kupiti u Crnoj Gori na trafikama "Tabacco S Pressa", a u Srbiji u knjižarama "Vulkan/Mikser".

Karte su dostupne i onlajn putem sajta Gigstix.

Mogu se kupiti samo jednodnevne ulaznice i to po cijeni od osam eura.

Ovogodišnji, osmi do sada Bedem fest održaće se na Bedemu u Nikšiću od 24. do 26. avgusta. Za posjetioce će biti obezbjeđen i kamp u podnožju tvrđave, u kojem će boravak biti besplatan.

Najavljeno je i da će u sklopu julskog repertoara „Programa podrške razvoju kulture u Nikšiću“ u subotu 22.jula sa početkom u 21:30 se održati promocija Bedem festa na maloj sceni ljetnje pozornice na gradskoj tvrđavi. Ulaz je slobodan, a nastupiće Saše i Petar Šundića, kao i Dino Kapetanović (Autogeni trening).

Organizatori Bedem festa prošle sedmice su zaključili lajn ap i objavili satnicu na svojoj Facebook stranici. Tako će prvog dana festivala nastupiti: Phobos, hor JU "Zahumlje", Zvonko Bogdan, Sleeping Pillow, Pro Pain i Punkreas, sjutra: Viva Vops, Take Five, Love Hunters, Autogeni trening, Artan Lili, Psihomodo pop i Mravi, a posljednjeg dana: Lika Kolorado, Grupa Beograd, Bisera Veletanlić, Dado Topić, Direktori, DST i DJ Iron.

Proogram će svakog dana počinjati od 19 časova, a završavati se oko četiri sata iza ponoći.

Direktor festivala Petar Šundić otkrio je da ga je preko 500 izvođača iz Crne Gore i regiona kontaktiralo u prethodnom periodu sa željom da nastupe na Bedem festu.

"“Posebno smo bili motivisani i inspirisani idejom da sve generacije posjetilaca nađu svoje mjesto na Bedem festu, nošeni mišlju da mlađe generacije posjetilaca treba da poslušaju i neke vanvremenske stvari koje će vječno trajati a koje im nijesu svakodnevno dostupne za slušanje", kazao je Šundić i istakao da je Bedem i ove godine potvrdio svoju internacionalnu dimenziju, tako što će ugostiti svjetski poznati američki hardkor sastav Pro-Pain, koji će u Nikšiću imati ekskluzivan nastup u regionu, kao grčki alt-rok bend Sleeping Pillow.

Bonus video: