Policija spriječila huligane da prekinu Bajagin nastup u Splitu

“Nisam vidio to što se pisalo, sve je bilo u redu. Imali smo obezbjeđenje, sve je dobro prošlo”, rekao je Bajaga juče za Blic
73 pregleda 1 komentar(a)
Bajaga i instruktori, Foto: Boris Pejović
Bajaga i instruktori, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 15.07.2017. 07:04h

Splitski specijalci spriječili su prije dva dana oko 200 huligana da upadnu i onemoguće koncert beogradske rok grupe Bajaga i instruktori na drugoj večeri ovogodišnjeg "Sna sustipanske noći", piše splitska Slobodna Dalmacija.

Sat vremena prije koncerta na Matejušci, prema navodima lista, mogli su se vidjeti huligani u grupi od njih 150 do 200, koji su namjeravali da uđu i prekinu nastup.

Građani su, kako se navodi, pomislili da je to uvertira pred fudbalsku utakmicu Hajduka i bugarskog Levskog.

"Plan im je bio da se na bilo koji način približe mjestu koncerta, bilo karuselom, bilo pješice, pa čak i čamcima i da onda među publiku ubace bilo šta - bengalku, signalnu raketu, suzavac, topovski udar...", piše list.

Ipak, policija je, kako se navodi, odradila fantastičan posao što se tiče obezbjeđenja, pa na Sustipanu i šire nije zabilježen nijedan incident, a Bajagin koncert je protekao u lijepoj i veseloj atmosferi.

“Nisam vidio to što se pisalo, sve je bilo u redu. Imali smo obezbjeđenje, sve je dobro prošlo”, rekao je Bajaga juče za Blic.

Bonus video: