Pro Pain stiže u Nikšić, iako je pjevač benda povrijeđen

“Moj nos je slomljen i doživio sam frakturu lobanje i vilice. Izgubio sam mnogo krvi, što me umalo ubilo... Mogu da izdržim razne bolove, ali ne mogu da pjevam jer mi vilica nije u redu"
57 pregleda 1 komentar(a)
Gari Meskil, Foto: Instagram
Gari Meskil, Foto: Instagram
Ažurirano: 12.07.2017. 20:14h

Geri Meskil, frontmen kultnog američkog hardkor benda Pro Pain , pretučen je prošle sedmice u Belgiji i trenutno se oporavlja u bolnici, ali to neće dovesti do otkazivanja nastupa ove grupe na predstojećem Bedem festu, kazali su organizatori “Vijestima”.

Meskil je prošle sedmice u Briselu opljačkan i usput pretučen, a u poruci fanovima na Facebooku napisao je da je ostavljen da krvari na pločniku dok nije došla Hitna pomoć i spasila mu život.

“Moj nos je slomljen i doživio sam frakturu lobanje i vilice. Izgubio sam mnogo krvi, što me umalo ubilo... Mogu da izdržim razne bolove, ali ne mogu da pjevam jer mi vilica nije u redu. Moram da sačekam pet do 10 dana, kada ću dobiti drugo mišljenje doktora, pa ćemo vas obavijestiti o daljim planovima benda”, napisao je ranije muzičar i dodao da ovaj incident nije promijenio njegovo mišljenje o Belgijancima.

Bonus video: