ORGANIZATORI ZADOVOLJNI I PORUČILI:

"Party Bus" će biti tradicionalan i posjetiće i druge gradove

Iz NVO "Sinteza", koja stoji iza ove manifestacije, saopštili su se pokazalo da se na ovaj način osim alternativne muzike mogu promovisati i prirodne ljepote Crne Gore
0 komentar(a)
Ažurirano: 04.02.2019. 15:33h

Organizatori trodnevne manifestacije "Nikšićko rock's Party Bus" koja je održana krajem prošle sedmice u Plužinama, Baru i Podgorici saopštili su da su zadovoljni kako je prošla i da će se potruditi da postane tradicionalna.

Srpski bendovi Orthodox Celts, Ničim izazvan i Iskaz nastupili su 6. jula u Plužinama, a manifestacija je prije toga počela simboličnom akcijom pošumljavanja prostora na Krupačkom jezeru. 

Sjedećeg dana bendovi su se zaputili prema Baru, a usput su posjetili Virpazar, uživali u ljepotama Skadarskog jezera i posjetili tvrđavu Besac. U organizaciji TO Bar, muzičari su obišli i Stari grad Bar i poznate, stare masline iz ovog grada. 

Manifestacija je zaključena nastupom u centru Podgorice u subotu, a "Party Bus" je prije toga svratio do vinskog podruma Šipčanik, gdje su muzičari degustirali najpoznatija vina "13. jula Plantaža".

Posebna pažnja tokom manifestacije bila je posvećena akciji "Svaka limenka se računa", tako što su se one u posebno dizajniranim kutijama tokom čitavog puta odlagala, a prije početka koncerta u Podgorici bile presovane i upućene na reciklažu, saopštili su organizatori.

Iz NVO "Sinteza", koja stoji iza ove manifestacije, saopštili su da je "Party Bus" pokažao da se na ovaj način osim alternativne muzike mogu promovisati i prirodne ljepote Crne Gore i poručili da će se naredne godine potruditi da posjete i druge gradove Crne Gore. A kako je bilo u "Party Busu" pokazaće video koji su najavili da će uskoro objaviti.

Galerija