Novi rekord Exita: 215.000 posjetilaca na festivalu

Exit je završen nastupom Nine Kraviz, a poslije 14 godina na festivalu je nastupila i svjetska zvezda Rošin Marfi
56 pregleda 0 komentar(a)
Exit 2017., Foto: Beta-AP
Exit 2017., Foto: Beta-AP
Ažurirano: 10.07.2017. 11:14h

Više od 215.000 ljudi je posjetilo petodnevni novosadski muzički festival Exit, završen rano jutros, saopštili su organizatori koji kažu da je to novi rekord po broju posjetilaca. Exit je završen nastupom Nine Kraviz, a poslije 14 godina na festivalu je nastupila i svjetska zvezda Rošin Marfi. Pošto je dan ranije posjetioce Exita iznenadio spontanim nastupom na koncertu grupe Foreign Beggars, posljednje noći je nastupio i (Rag’n’Bone Man, pred više od 42.000 ljudi. Ove godine su na festivalu nastupili grupa "The Killers", mladi britanski bend "Years and Years", osnivač i pjevač grupe "Oasis" Liam Galager. Nastupili su i neki od najpopularnijih "di-džejeva" i producenata današnjice, Solomun i Dixon, i Robin Šulc i Duk Dumont.

Takozvana "Egzit avantura" nastavlja se već u četvrtak, 13. jula, na četvrtom festivalu Sea Dance u Budvi.

Završne pripreme za Sea Dance u toku: Podižu se prve bine na Jazu >>>

Ulaznice sa popustom od čak 60% još samo danas

Ulaznice po promo cijeni od 29.99 eura za sva tri dana festivala kao i dnevne ulaznice po cijeni od 19.99 eura, mogu se kupiti po ovoj cijeni još samo danas. Ovo je cijena sa čak 60% popusta u odnosu na finalnu i dostupna je samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu (lična karta ili pasoš).

Ulaznice se prodaju u mreži Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta “Tobacco S Press” u 23 grada Crne Gore. Spisak objekata nalazi se na sajtu festivala

Bonus video: