Hardwell i Rag ’n’ Bone Man spustili zavjesu za ovogodišnji Exit

Rošin Marfi imala je jedan od svojih čuvenih muzičko-modnih performansa, u okviru kojeg se prisjetila svog prvog nastupa na Exitu 2003. godine sa nekadašnjim bendom Moloko
61 pregleda 0 komentar(a)
Hardwell, Foto: Twitter/ExitFestival
Hardwell, Foto: Twitter/ExitFestival
Ažurirano: 10.07.2017. 05:48h

Iako je žurka na Petrovaradinskoj tvrđavi nastavljena i nakon toga, vatromet je oko četiri časa iza ponoći označio kraj ovogodišnjeg novosadskog festivala Exit, ali i kraj Hardwellovog nastupa pred petocifrenim brojem posjetilaca.

Jedan od najpopularnijih svjetskih DJ-eva se pobrinuo da glavna bina ostane puna do kraja programa na njoj, a publiku je posebno oduševio kada je mahao srpskom zastavom.

Uvertiru za veliko finale odradio je Rag ’n’ Bone Man, koji je izvođenjem planetarnih hitova od "No Mother," preko "Skin", "Lay My Body Down" i "Guilty", do najpopularnijeg "Human", dokazao da ima armiju obožavatelja.

Pethodno je Rošin Marfi imala jedan od svojih čuvenih muzičko-modnih performansa, u okviru kojeg se prisjetila svog prvog nastupa na Exitu 2003. godine sa nekadašnjim bendom Moloko.

"Drago mi je što sam ponovo ovdje. Dosta toga se promijenilo od mog posljednjeg gostovanja. Napravila sam mnogo nove muzike i rodila dvoje djece. A osjećam se sjajno", kazala je pjevačica koja je izvela svoje solo numere i dva najveća hita bivšeg sastava.

Rodhad je otkazao najavljeni nastup u udarnom terminu na Dance Areni, jer u je njegov otac imao saobraćajnu nesreću, a na osnovu broja i raspoloženja posjetilaca činilo se da su ga je dostojno zamijenio b2b set Antigone i Francoisa X. Za nastavak provoda na ovom mjestu pobrinule su se Nikol Modaber i Nina Kravić.

Nakon udarnih dana vikenda, u nedjelju je izledalo da na Petrovaradinskoj tvrđavi ima nešto manje posjetilaca, taman toliko da gužva ne bude iritantna.

Bonus video: