Čelista na ludom kamenu: Pogledajte slike sa vjenčanja Luke Šulića

Nakon što je atraktivnu Slovenku zaprosio krajem prošle godine na romantičnom putovanju na Novi Zeland, hrvatski muzičar je u martu ove godine objavio da njih dvoje uskoro očekuju i bebu
330 pregleda 0 komentar(a)
Luka Šulić, 2Cellos, Foto: Facebook
Luka Šulić, 2Cellos, Foto: Facebook
Ažurirano: 09.07.2017. 20:34h

Luka Šulić, član muzičke grupe 2Cellos, na društvenim mrežama objavio je fotografije vjenčanja sa Tamarom Zagoranski, i tako rastužio obožavateljke širom regiona, ali i planete.

Nakon što je atraktivnu Slovenku zaprosio krajem prošle godine na romantičnom putovanju na Novi Zeland, hrvatski muzičar je u martu ove godine objavio da njih dvoje uskoro očekuju i bebu i da je Tamara u prvim sedmicama trudnoće.

Kako je jednom prilikom kazao, sada već novi mladenci su se upoznali kada je sastav koji čine on i Stjepan Hauser pauzirao od nastupa jer je Hauser povrijedio vrat.

"Privukla me ljepotom i jednostavnošću, smirena je i teško je se može izbaciti iz takta. Tijekom mojih turneja najviše komuniciramo putem Vibera i WhatsAppa’, izjavio je on tad.

Kada je ranije ove godine objavljeno da će Luka uskoro stati na ludi kamen, Stjepan se našalio da će mu kum na vjenčanju biti Elton

"Kum će mu biti Elton Džon, jer zna da će dobiti bolji poklon nego ako mu ja budem kum. Onda neće ništa dobiti. Sve je on to izračunao", u šali je tad rekao Stjepan.

Bonus video: