Prvi "Nord rok fest" 15. avgusta u Kolašinu: Nastupiće "Riblja čorba"

Biće organizovan i prevoz za ljubitelje te vrste muzike iz ostalih sjevernih opština, ali i iz Podgorice
87 pregleda 0 komentar(a)
Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović
Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović
Ažurirano: 09.07.2017. 12:02h

Prvi "Nord rok fest" biće organizovan 15. avgusta. u Kolašinu.

Organizatori su grupa entuzijasta, koji kažu da nazivom festivala žele da skrenu pažnju na turističku ponudu sjevera tokom ljeta.

Na jednodnevnom festivalu, ovog puta nastupiće nekoliko bendova, među kojima je i "Riblja čorba".

"Pored "Riblje čorbe", nastupiće makedonski sastav "Ki", pobjednici ovogodišnje zajačarske “Gitarijade”, zatim Dule Vujović iz "Krivog tornja", "Katarza" , bjelopoljski sastav "G. A. D.", u kojem su superfinaslisti šoua "Ja imam talenat"... Festival će se održati na ternu malih sportova na Lugu", kazao je Duško Gošnjić, jedan od odrganizatora "Nord rok festa".

Ove godine određenu podršku organizatorima prve rok manifestacije u Kolašinu pružiće lokalna Turistička organizacija (TO) i Opština, ali Gošnjić naglašava da se "gotovo cijeli grad uključio i nudi volontersku pomoć".

Planira se da rok festival postane tradicionalan, a ove godine će biti organizovan i prevoz za ljubitelje te vrste muzike iz ostalih sjevernih opština, ali i iz Podgorice.

"To što festival traje jedan dan, smanjiće troškove posjetiocima na minimum. Promotivna prodaja karata počeće u ponedjeljak, 10. jula, i trajaće 10-ak dana. U tom periodu karte će koštati 5, a kasnije 10 eura. Posao nam je olakšalo to što su većina učesnika prijatelji organizatora, ali i to što nam mnogi sugrađani nude pomoć. Nadamo se da će ovo biti jedna uspješna priča, koja će trajati još mnogo godina", rekao je Gošnjić.

Bonus video: