Ben Aflek se zabavlja sa producentkinjom

Šukus (37) producentkinja je u emisijama zabavnog karaktera, a ranije je bila udata za kolegu Kevina Milera sa kojim ima dijete
0 komentar(a)
ben aflek, Foto: Beta
ben aflek, Foto: Beta
Ažurirano: 08.07.2017. 17:03h

Poznati glumac Ben Aflek, zabavlja se sa producentkinjom emisije Saturday Night Live, Lindsi Šukus, a ovu informaciju za People magazin potvrdio je neimenovani izvor.

“Stalno su zajedno, Lindsi je trenutno u njegovoj kući u Los Anđelesu. Bili su prošle noći na večeru u restoranu. Stigli su limuzinom, izgledali su veoma srećno. Brzo su večerali, a potom se vratili u Benovu kuću”, ispričao je sagovornik.

Iako se portparoli voditeljke i glumca još ne oglašavaju, isti izvor tvrdi da se poznaju godinama, te da se ljubav rodila kada su se nedavno družili u Londonu.

Šukus (37) producentkinja je u emisijama zabavnog karaktera, a ranije je bila udata za kolegu Kevina Milera sa kojim ima dijete. Aflek se sa druge strane i zvanično razveo od Dženifer Garner sa kojom ima Vajolet (11), Serafinu (8) i Samuela (5), ali su njih dvoje ostali dobri prijatelji i često su viđeni zajedno i na putovanjima i odmorima.

Bonus video: