NIKŠIĆKO ROCK'S PARTY BUS VEČERAS U BARU

Kelti, Iskaz i Ničim izazvan razdrmali stanovnike Plužina

Prvi su na scenu stupili članovi grupe Ničim izazvan i publici servirali svoje hitove kao što su "Tridesete" i "O tebi", a zatim je publiku svojom kombinacijom irskog zvuka i rokenrola razmrdao Orthodox Celts. Program je zatvorio Iskaz, prethodno poručivši da su tu da publiku probude, uzmu joj posljednje atome snage i pošalju zadovoljne na spavanje, a zatim energičnom svirkom ispunili obećano
0 komentar(a)
Ažurirano: 04.02.2019. 17:23h

Nikšićko rock's Party Bus, u kojem su srpski bendovi Orthodox Celts, Ničim Izazvan i Iskaz krenuo je juče od Nikšića ka Plužinama, gdje su pomenuti izvođači sinoć imali uspješne nastupe. 

Ekspedicija je prvo posjetila Krupačko jezero i na prostoru koji je ustupila Elektroprivreda Crne Gore simbolično zasadila sadnice, nakon čega se uputila u Plužine. Poslije obilaska ovog sjevernog grada žurka je počela u 21 sat u samom centru, saopštili su organizatori.

Prvi su na scenu stupili članovi grupe Ničim izazvan i publici servirali svoje hitove kao što su "Tridesete" i "O tebi", a zatim je publiku svojom kombinacijom irskog zvuka i rokenrola razmrdao Orthodox Celts.

Program je zatvorio Iskaz, prethodno poručivši da su tu da publiku probude, uzmu joj posljednje atome snage i pošalju zadovoljne na spavanje, a zatim energičnom svirkom ispunili obećano.

Party Bus danas je krenuo ka Baru, gdje će ova tri benda nastupiti večeras na šetalištu od 21 sat, dok će sjutra gostovati i u Podgorici i od 19 časova zabavljati publiku u Njegoševoj ulici. Pokrovitelji ovog događaja su Sekretarijat za kulturu i sport Glavnog grada i Nikšićko pivo.

Galerija