Obezbijeđen autobuski prevoz na Sea Dance

Cijena povratne karte iz Podgorice je 10 eura, Cetinja 7 eura, Nikšića 14 eura, Ulcinja 12 eura, Bara 12 eura, Petrovca 8 eura, Herceg Novog 10 eura, Kotora 7 eura, i Tivta 7 eura
0 komentar(a)
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Ažurirano: 05.07.2017. 10:39h

Za sve festivalske fanove u Crnoj Gori, obezbijeđen je organizovani autobuski prevoz iz svih crnogorskih gradova u vrijeme trajanja Sea Dancea, a koji će se odvijati svakodnevno od 13. do 15. jula, saopštili su organizatori.

Autobusi iz Nikšića, u danima trajanja festivala od 13. do 15. jula, kretaće ka Jazu ispred hotela Onogošt u 16 časova. Na ruti ka Budvi autobusi će stajati i preuzimati putnike u Podgorici u 17 časova ispred Delta Citya, i Cetinju u 17.30 sati sa autobuske stanice.

Autobusi iz Ulcinja, u danima trajanja festivala od 13. do 15. jula, kretaće u 17 sati sa platoa kod Male plaže. Na ruti ka Jazu autobusi će stajati i preuzimati putnike u Baru, oko 17.45 časova ispred sportskog centra Topolica, i Petrovcu oko 18:15 sati kod autobuske stanice.

Autobusi iz Herceg Novog, u danima trajanja festivala od 13. do 15. jula, kretaće ka festivalu u 18 časova ispred sportskog centra u Igalu preko puta Instituta. Na putu ka festivalu autobusi će stati i preuzeti putnike u Tivtu u 18.45 sati sa stare autobuske stanice u centru grada, kao i u Kotoru, oko 18.30 ispred TC Kamelija.

Dolazak iz pomenutih gradova je na parking namijenjen za turističke autobuse na Sea Dance-u, a povratak za sve gore pomenute gradove je u 05:00 sati sa parkinga za turističke autobuse.

Cijena povratne karte iz Podgorice je 10 eura, Cetinja 7 eura, Nikšića 14 eura, Ulcinja 12 eura, Bara 12 eura, Petrovca 8 eura, Herceg Novog 10 eura, Kotora 7 eura, i Tivta 7 eura. Karta se kupuje direktno po ulazu u autobus prije samog polaska.

Ovogodišnje četvrto izdanje Sea Dance festivala, kojeg je čuveni britanski list The Mirror okarakterisao kao drugu Ibicu i uvrstio među 10 festivala koji se moraju neizostavno posjetiti ove godine, ugostiće svjetska muzička imena John Newmana, Fatboy Slima, Sean Paula, Mind Against, Squire-a, Amelie Lens, Denisa Horvata, Ettap Kyle-a, Kobosila, Irie FM, Bad Copy, Who See i mnoge druge. Ulaznice za jedno od najjačih izdanja Sea Dance festivala po cijeni od 29.99 eura za sva tri dana festivala biće u prodaji samo do 10. jula, nakon čega će poskupiti. Sve informacije kao i spisak prodajnih mjesta mogu se naći na sajtu festivala www.seadancefestival.me

Bus servis iz Budve do Sea Dance-a

Tokom trajanja festivala, na relaciji ka festivalskom prostoru, biće organizovan autobuski prevoz. Svi polasci iz Budve autobusima "Lalatović travel" biće organizovani sa stajališta u ulici Trg Slobode kod hotela Slovenska plaža (odmah pored Tre Canne) i cijena karte za jednu vožnju iznosiće 1.5 eura i kupovaće se kod vozača.