Ničim izazvan promoviše singl „Ljuto nebo”

Danas u muzici ne postoje pravila, a dobra pjesma može da izađe bilo kad i da pronađe svoj put. Mi imamo toliko toga što želimo da podijelimo sa ljudima
89 pregleda 0 komentar(a)
Ničim izazvan, Foto: Privatna arhiva
Ničim izazvan, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 03.07.2017. 18:10h

Bend “ Ničim izazvan” promovisaće večeras novi singl od 20 časova na MTV kanalu. U pitanju je, kako otkriva frontmen benda Boris Bakalov, ljubavna pjesma “Ljuto nebo”.

“U tim “ljubavnim” vodama najbolje plivamo, ali to ne znači da ćemo prestati sa nekim drugim temama. Idemo gdje god nas inspiracija povede. Sada nas je povela u blagu melanholiju zapakovanu u dosta dinamičnu pjesmu. Snimili smo i spot sa našim dobro provjerenim timom iz “BIM produkcije”. Sve u svemu, biće to baš lijepo iznenađenje”, obećava Bakalov.

Ovo je treći singl koji članovi benda puštaju u etar za jako kratko vrijeme. Na pitanje da li je neophodno objavljivati pjesme često, s obzirom na to da spadaju u rijetke bendove čije su pjesme i sa prvog albuma još aktuelne, Bakalov objašnjava:

“Danas u muzici ne postoje pravila. Dobra pjesma može da izađe kad god čovjek poželi. Ona će pronaći svoj put. Jednostavno, imamo toliko toga u svojim glavama i pod prstima i želimo da sve to podijelimo sa ljudima”, priznaje on.

I ovo ljeto, članovi benda Ničim izazvan provešće radno, a Bakalov kaže da je sve podređeno nastupima na festivalima i koncertima.

“Pokušaćemo da uglavimo rad na nekim novim pjesmama u naš raspored. Mi se uvijek trudimo da budemo vrijedni i da pomjeramo svoje granice. Tako da i za jesen spremamo nešto drugačije izdanje od ovih do sada”, obećava on.

Bend Ničim izazvan nastupiće krajem ove sedmice u Crnoj Gori i to u Plužinama, Baru i Podgorici u okvriu Pary busa, a Bakalov ne isključuje mogućnost da novi singl zasviraju i na nekom od tih koncerata.

“Jedva čekamo da se pridružimo i malo provozamo po Crnoj Gori. Kada to sve krene videćemo i koje pjesme ćemo da sviramo i gdje ćemo koje svirati”, kaže Bakalov.

Pjesmu “Ljuto nebo” jednom su svirali u Beogradu.

“Htjeli smo da testiramo publiku, ali tada je još nije bila potpuno dovršena. Reakcije su bile izuzetno pozitivne, a pjesma je dosta drugačija od dosadašnjih. Na njoj nam na studijskoj verziji gostuje Tibor Tišma, frontmen banjalučkog sastava Alexandrija. On je odsvirao bendžo pa je samim tim i zvuk pjesme nešto drugačiji”, pohvalio se on.

I pored dosta zakazanih nastupa, članovi će imati mali odmor sredinom jula kako bi “napunili baterije” za ono što ih čeka do kraja godine.

Bonus video: