Evo pjesama koje će Džon Njumen izvesti na Sea Dance festivalu

Dobar ritam održaće prepoznatljivim numerama poput “Come And Get It”, “Cheating”, “Losing Sleep”, a neće izostati ni čuvena stvar “Blame”, nastala u saradnji sa jednim od najtraženijih DJ-eva i producenata današnjice Kalvinom Harisom
0 komentar(a)
Džon Njumen, Foto: Sea Dance
Džon Njumen, Foto: Sea Dance
Ažurirano: 03.07.2017. 08:49h

Turneja svjetske soul zvijezde Džona Njumena uveliko je u toku, a za nešto manje od dvije sedmice ovaj muzičar nastupiće na otvaranju ovogodišnjeg Sea Dance festivala 13. jula u Budvi.

Na set listi britanske zvijezde nalaze se svi njegovi hitovi, a među njima će se vjerovatno otpjevati i neke od novih pjesmama koje je spremio za treći album. Vlasnik čak tri No.1 singla, Njumen će pred publikom zapjevati svoj najveći hit “Love Me Again”, sa albuma prvijenca “Tribute”, uz koji je stigao na sam vrh britanske liste, i to ispred starijeg kolege Pola Makartnija.

Dobar ritam održaće prepoznatljivim numerama poput “Come And Get It”, “Cheating”, “Losing Sleep”, a neće izostati ni čuvena stvar “Blame”, nastala u saradnji sa jednim od najtraženijih DJ-eva i producenata današnjice Kalvinom Harisom.

Evo i set liste pjesama koje će Njumen izvesti na ovogodišnjem Sea Dance-u.

Cheating

Losing Sleep

Come And Get It

Blame

Give Me Your Love

Tiring Game

Come And Get It

Out Of My Head

Fire In Me

Never Let You Go

Bis:

Gold Dust

Not Giving In

Love Me Again

Ulaznica za ovogodišnje izdanje još uvijek ima u prodaji, mogu se naći po promo cijeni od 29.99 eura za sva tri dana festivala. Ova promo cijena važi do 10. jula. Takođe su u prodaji i dnevne ulaznice koje se mogu naći za 19.99 eura.

Bonus video: