Kalezić sa Lorin i Končitom na Paradi ponosa u Madridu: Ostvario se još jedan san

"Pitam se da li sam sanjao? Španija? Madrid? Puerta de Alcalá? Jedan od najvećih španskih istorijskih simbola? Mjesto na kom je Šakira prije par godina imala koncert kao i mnoge svjetske zvijezde, pred hiljadama ljudi? To se meni sinoć desilo", izjavio je Kalzić za Vijesti
175 pregleda 34 komentar(a)
Slavko Kalezić, Končita Vurst, Foto: Facebook
Slavko Kalezić, Končita Vurst, Foto: Facebook
Ažurirano: 02.07.2017. 12:04h

Crnogorski glumac i pjevač, Slavko Kalezić nastupio je u subotu veče u Madridu u okviru manifestacije "World Pride", jednoj od najvećih parada ponosa u svijetu.

Posljednji predstavnik Crne Gore na Eurosongu dijelio je binu sa pobjednicima tog takmicenja, Lorin i Končitom Vurst, a kako je ispričao za "Vijesti", nastupao je na dva stejdža u 21 sat, a potom i u ponoć.

"Pitam se da li sam sanjao? Španija? Madrid? Puerta de Alcalá? Jedan od najvećih španskih istorijskih simbola? Mjesto na kom je Šakira prije par godina imala koncert kao i mnoge svjetske zvijezde, pred hiljadama ljudi? To se meni sinoć desilo", izjavio je on za Vijesti.

"Susret sa Lorin poslije tri godine i njene suze nakon razgovora. Sa sobom sam imao CD koji mi je potpisala prije tri godine i kada sam joj pokazao nije me puštala iz zagrljaja. Dugi razgovor nakon nastupa. "Moja Vago! Divno biće! Divni umjetniče". Razmjenjivanje telefona i njene riječi da ovog puta ne želi rastanak bez znanja o tome kada ćemo se ponovo sresti. Dakle, započeto ozbiljno prijateljstvo. Pitam se opet je li bio san?”, utisci su Kalezića.

"Končita koja nije skrivala oduševljenje zbog svega onoga što sam uradio. Mnogo smijeha i sjajne energije", nastavio je on, a zatim se osvrnuo na svoje nastupe.

"Sve je prošlo savršeno. Ljudi su igrali i bili pozitivno zatečeni ozbiljnošću mog nastupa. Lorin i njena rečenica: "Ko je od ovogodišnjih evrovizijskih predstavnika na stage-u večeras osim tebe? Dovoljno govori o tvom evrovizijskom učinku!", pohvalio se pjevač i glumac, dodajući da su svi nastupi imali direktan prenos na nacionalnoj televiziji.

"Ostvario se još jedan san! Nastup pred desetine hiljada ljudi. Na otvorenom. Ispred istorijskog zdanja! Poslali smo svi poruku ljubavi, mira i sjajne živitne energije! A sada idem dalje! Najveće tek slijedi!", obećao je Kalezić.

Bonus video: