Who See objavio album "Pamidore": Promocije kad prođe žaropek

Album “Pamidore” sadrži 15 pjesama za koje su produkciju radili Seagull Prime i Verandabeatz
337 pregleda 5 komentar(a)
Who See, Foto: Who See
Who See, Foto: Who See
Ažurirano: 01.07.2017. 15:04h

Kotorska Who See klapa koju čine Mario Đorđević Noyz i Deajn Dedović Deeduh, obradovali su danas svoje obožavatelje novim albumom, koji se sa nestrpljenjem isčekivao već duže vrijeme.

Kako su napisali na svom Facebook profilu, nove pjesme stigle su danas, a album nosi naziv “Pamidore”.

“Danas izlazi digitalno izdanje na Deezeru i Bandcampu, a nekoliko dana kasnije i na CD-u”, otkrio je za “Vijesti” Dedduh.

“CD će biti u prodaji u Srbiji i Crnoj Gori, a nadam se da ćemo naći način da bude dostupan i u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj”, istakao je on, dodajući da su promociju albuma odložili za jesen.

“Planirali smo promocije, ali je ljeto upeklo, pa smo to odložili za septembar, jer se ne može raditi na ovo žaropeka. Ono što je izvjesno je da ćemo 15. jula na Sea Dance-u premijerno izvoditi nove stvari”, kazao je Dedduh, koji će sa Noyzom nastupiti i na Sarajevo Beer festivalu krajem jula.

Album “Pamidore” sadrži 15 pjesama za koje su produkciju radili Seagull Prime i Verandabeatz, a miks albuma, kao i do sada, povjeren je Janu Magdevskiju.

Članovi Who Seeja, prije dva dana su u emisiji The Coming premijerno predstavili pjesmu “Jedem kasno”, prije toga “izbacili” su zajedničku numeru sa Frenkijem, a singl “U naselje” objavljen 5. juna prebacio je milion pregleda na Youtubeu.

Bonus video: