"Thunder fest" u Beranama: Dolaze Edo Maajka, Marčelo...

Festival organizuje TO Berane, pod pokroviteljstvom Opštine Berane
157 pregleda 0 komentar(a)
Thunder fest, Foto: Facebook.com
Thunder fest, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 30.06.2017. 10:59h

Četvrti “Thunder fest” biće održan na beranskom aerodormu 22. i 23. jula. Festival organizuje TO Berane, pod pokroviteljstvom Opštine Berane, a ugostiće neke od najvećih regionalnih i svjetskih zvijezda.

Festival je inače podijeljen u dvije tematske večeri. Tako je prva 22. jula namijenjena je ljubiteljima hip hop muzike.

“Festival će otvoriti DJ Sale L iz sastava THCF koji svojim hip hop setom obećava odličnu uvertiru u ono što nas očekuje u nastavku. Njemu će se potom na sceni pridružiti kolege iz THCF-a. Nakon njih publika će imati priliku da uživa u svirci jednog od najsvestranijih umjetnika na ovim prostorima, hip hop muzičara Marka Šelića poznatijeg kao Marčelo, a kao glavna zvijezda prve večeri nastupiće, najpoznatiji bosanski reper Edo Maajka. On će svoje nove i stare hitove izvoditi uz pratnju benda, a važno je napomenuti da će ovo biti njegov premijerni nastup u Beranama”, ispričao je "Vijestima" Nikola Urošević, PR festivala.

Kako nam je kazao, drugo veče festivala biće u znaku elektronske muzike.

“Kako bismo dali priliku i domaćim DJ-evima, priliku da otovri drugo veče ima najmlađi lokalni DJ - Popsy. Thunder fest od od početka poklanja prostor mladim lokalnim stvarocima te će to biti slučaj i ovog puta”, ponosan je Urošević.

Za pultom će se nakon Popsyja naći poznati banjalučki DJ i producent, jedan od osnivača Fresh Wave festivala u Banja Luci - Nebs Jack.

“Pržiće i ove godine na beranskom aerdromu kao što je to bio slučaj prošle godine kada je nastupao na istom mjestu. U nastavku publici će se premijerno prestaviti dvojac iz Srbije - Zap Me Strobe. Od njih se može očekivati isključivo svjetski zvuk, a potvrda za to jeste činjenica da su od MTV-a i publike okarakterisani kao najbolji domaći EDM duo”, otkriva Urošević.

Organizatori za završno veče planiraju i jednog inostranog izvođača čije će ime biti objavljeno narednih dana. Urošević ne krije da se nadaju da će ovim programom privući veliki broj posjetilaca.

“Očekujemo da Thunder fest kroz dva festivlaska dana posjeti blizu 15.000 ljudi iz svih krajeva Crne Gore, ali i iz Srbije i BiH. Festival je prvi put održan 2014, a u 2015. je nakon ponovljenog uspjeha i sjajne posjete potvrdio koliko je važan za Berane u turističkom smislu, te nastavio sa praskom dovođenja kvalitetnih muzičkih imena iz svijeta hip hop i elektronske muzike sve do danas”, ističe Urošević i dodaje da nije samo izbor muzičkih gostiju razlog što treba posjetiti Thunder fest”.

“Vrhunska produkcija, besplatan ulaz, otvoreni šankovi sa pristupačnim cijenama hrane i pića su razlog da posjetite Berane ovog ljeta, koje će biti vodeća festivalska destinacija i ovog ljeta u ovom dijelu Crne Gore”, siguran je on.

Bonus video: