Marija Božović objavila novu pjesmu: Okreće se radu sa bendom

Kako je kazala, dalju karijeru nastavlja u projektu “High Noon”, koji pored nje i Nikole čini Tiho Biskupović, a voljela bi da im se pridruži i perkusionista
173 pregleda 8 komentar(a)
Marija Božović, Foto: Screenshot (YouTube)
Marija Božović, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 28.06.2017. 13:58h

Crnogorska pjevačica Marija Božović aka Maria B objavila je na zvaničnom Youtube kanalu numeru “Goin Down”.

Ovo je posljednja, peta numera sa njenog EP-a koji je rezultat njene prošlogodišnje Indiegogo kampanje.

“Ovu pjesmu sam sačuvala za kraj, zato što je radio moj brat Nikola Božović i njom ću zaokružiti ovaj dio moje solo krijere, makar na neko vrijeme. Ne kažem da više nikad neću nastupati solo, ali sad mi više prija da nas je više”, ispričala je Vijestima Maria B.

Kako je kazala, dalje karijeru nastavlja u projektu “High Noon”, koji pored nje i Nikole čini Tiho Biskupović, a voljela bi da im se pridruži i perkusionista.

“Objavili smo već numeru “Shadows”, a imamo još tri numere koje planiramo da uradimo. Kreativni smo, tako da se nadam da ćemo brzo sklopiti materijal da možemo da nastupamo na festivalima, a mislim da će toj novoj koncepciji dobro doći i ove moje pjesme snimljene na engleskom”, ističe Maria B.

Ona smatra da bi nastupom na festivalima poput Southern Soul i Sea Dancea Maria B mogla srušiti barijere.

“Slabo ko od naših izvođača nastupa na tim festivalima, a oni bi nas mogli odvesti i na neke slične događaje u regionu poput Exita. Ove godine to ne možemo, jer trenutno nemamo spremljen repertoar, ali nam je cilj da ga pripremimo u narednom periodu”, obećala je ona.

Bonus video: