Pripremite se za sunce, plažu, vrele žurke: Ovo su hitovi uz koje ćemo đuskati ovog ljeta

Calvin Harris, The Weeknd, Ed Sheeran, Sean Paul, Dua Lipa samo su neka od imena na plejlistama koja će vam uveličati atmosferu
0 komentar(a)
Ljeto, žurka, Foto: Shutterstock
Ljeto, žurka, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 26.06.2017. 13:21h

Ekipa festivala Sea Dance napravila je listu muzičkih hitova koja će po njima obiležiti predstojeće ljeto

"Ljeto je pred nama i pravo je vrijeme da se pripremite za sunce, plažu i barove uz hitove koji će biti nezaostavni na vrelim žurkama. Calvin Harris, The Weeknd, Ed Sheeran, Sean Paul, Dua Lipa samo su neka od imena na plejlistama koja će vam uveličati atmosferu, bez obzira da li ste se odlučili za more ili roštilj sa prijateljima. Odvrni muziku i neka ljeto počne", poručili su iz Sea Dance festivala.

Calvin Harris Feat. Frank Ocean & Migos - 'Slide'

Pritisnite play i zaplešite uz Calvinov hit koji je prava ljetnja himna. Preporuka je da se sluša što glasnije.

Kygo Feat. Selena Gomez - 'It Ain't Me'

Kygo je udružio snage sa svjetskom pop princezom Selenom Gomez i napravio melodiju koja će prvim taktovima razigrati plažu ili ugrijati podijume.

Sean Paul Feat. Dua Lipa - 'No Lie'

Povratak zvijezde ovogodišnjeg Sea Dance festivala, Šona Pola na scenu obogatio je ovogodišnju muzičku priču. U svom prepoznatljivom stilu dominira sa jakim ženskim vokalom pored sebe, a numera 'No lie' nastala je u saradnji sa albanskom zvijezdom u usponu Duom Lipom.

Ed Sheeran - 'Shape Of You' (Stormzy Remix)

Nakon dominacije na početku godine sa hit albumom, Ed i Storms su ukrstili talente, a kao rezultat dobili smo epski remiks.

The Chainsmokers & Coldplay - 'Something Like This'

Legendarni sastav Coldplay napravio je pravi potez odlukom da stopi muzičko umijeće sa mladim, ali već dominantnim bendom The Chainsmokers. Iz tog vrtloga emocija i dobrog ritma nastala je ova sjajna stvar.

Mahmut Orhan - "Save me"

Nakon hita "Feel", turska zvijezda u usponu objavila je još jedan singl koji nakon samo par nedjelja ima vi[e od 10 miliona pregleda na YouTube-u. Mahmuta ove godine slušamo i na Sea Dance-u.

The Weeknd - 'I Feel It Coming'

Najveći hit sa Abelovog trećeg albuma 'Starboy'. 'I Feel It Coming' je savršena pjesma za druženje pored bazena.

Bonus video: