ZA 20 SATI POSLUŠANA 40 HILJADA PUTA

Who See i Frenkie objavili "Daj ga na gas"

Podgorička publika pjesmu “Daj ga na gas” moćiće da čuje večeras u Hard Rock Cafeu gdje nastupaju Dejan Dedović – Dedduh i Mario Đorđević – Noyz iz Who Seeja, ali i Frenkie.
154 pregleda 1 komentar(a)
Who See i Frenkie, Foto: Youtube.com
Who See i Frenkie, Foto: Youtube.com
Ažurirano: 04.02.2019. 22:26h

Kotorski dvojac “Who See”, njihov bosanskohercegovački kolega Frenkie i srpski muzičar Đorđe Miljenović poznatiji kao Sky Wikluh, u okviru projekta “Tuborg Open” objavili su sinoć novu pjesmu pod nazivom “Daj ga na gas”.

Ova numera premijerno je izvedena u okviru njihovog nastupa u Barutani, a putem Youtube kanala publika je mogla da je posluša isto vrijeme tačno u ponoć.

Podgorička publika pjesmu “Daj ga na gas” moćiće da čuje večeras u Hard Rock Cafeu gdje nastupaju Dejan Dedović – Dedduh i Mario Đorđević – Noyz iz Who Seeja, ali i Frenkie.

“Na snimanju je bilo opušteno, za*ebantska, drugarska atmosfera... Mislim da je pjesma ispala dobro i da zvuči kao pjesma koju bi svakako napravili i objavili na našim albumima, nismo imali nikakvih ograničenja od Tuborga. Sa Dedduhom (član Who See klape) sam i ranije sarađivao, a ovo je prvi put da smo sva trojica tu. Pratim ih od početka, veliki sam fan njihove muzike i humora. Wikluha znam odavno, Saru sam tek upoznao, ali je super ekipa, sprijateljili smo se još više i jedva čekam da vidim reakcije publike", istakao je za “Vijesti” Frenkie, par dana prije objavljivanja numere.

“Daj ga na gas” za manje od 20 sati imala je više od 40 hiljada pregleda na Youtube kanalu.