Who See i Frenki u Podgorici: "Očekivanja su velika, jer uvijek bude ludnica"

"Imamo planove za jesen, ali ostaje da se radi oko realizacije, pa ne bih da pričam unaprijed. Ima do tada još dosta", kazao je Noyz
73 pregleda 0 komentar(a)
Who See, Foto: Boris Pejović
Who See, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 22.06.2017. 15:01h

Najpopularniji crnogorski rep sastav Who See i tuzlanski reper Frenkie nastupiće sjutra, od 21 sat u Podgorici u "Hard Rock Cafeu", u okviru "Tuborg Open" programa za koji je ulaz besplatan.

Biće to prvi samostalni nastup Frenkiea u Podgorici, a i prvo za Who See poslije dužeg perioda.

"Podgorica je grad sa posebnom energijom i svaki put kad smo radili nastup je bila ludnica, od naših prvih na The Coming žurkama, preko promocije albuma u tadašnjem 'Lucky baru', pa do onih nekoliko nastupa na festivalu Asfaltiranje, zajedno sa najjačim imenima regionalne rep scene. Tako da su nam očekivanja i ovaj put velika, nije nas bilo odavno, a i sa nama je ovaj put Frenkie, jedan od najboljih repera regiona", istakao je Noyz, polovina Who See dua, u razgovoru za "Vijesti".

Na pitanje zašto ih dugo nije bilo u glavnom gradu, Noyz je odgovorio da je to možda zbog toga što, osim krova KIC-a, ne postoji adekvatan prostor za njihov koncert.

"Imamo planove za jesen, ali ostaje da se radi oko realizacije, pa ne bih da pričam unaprijed. Ima do tada još dosta", dodao je on.

Frenkie je najavio energičan nastup, te da će sa njim doći DJ Soul i Kontra, sa kojima je prošle godine objavio album "Putanja" sa kojeg će izvesti većinu pjesama. Publika će biti u prilici i da čuje pjesmu "Daj ga na gas" na kojoj su Frenkie, Who See, Sara Jo i Wikluh Sky radili za "Tuborg Open".

"Na snimanju je bilo opušteno, za*ebantska, drugarska atmosfera... Mislim da je pjesma ispala dobro i da zvuči kao pjesma koju bi svakako napravili i objavili na našim albumima, nismo imali nikakvih ograničenja od Tuborga. Sa Dedduhom (član Who See klape) sam i ranije sarađivao, a ovo je prvi put da smo sva trojica tu. Pratim ih od početka, veliki sam fan njihove muzike i humora. Wikluha znam odavno, Saru sam tek upoznao, ali je super ekipa, sprijateljili smo se još više i jedva čekam da vidim reakcije publike", istakao je Frenkie.

Publika će vjerovatno biti u prilici da čuje i neke od pjesama koje će se naći na predstojećem albumu sastava Who See, koji će nositi naziv "Pamidore", a koji je nedavno najavljen singlom "Naselje".

"Sad, početkom jula, nam izlazi novi album na kom smo aktivno radili posljednjih pola godine, a onda kreće i ta koncertna sezona, sa osvježenim repertoarom. Već imamo dosta dogovorenih nastupa: Budva, Žabljak, Niš, Sarajevo, Banjauka...", otkrio je Noyz.

Bonus video: