Jovan Aleksić promovisao spot za pjesmu "Sa mnom je tako"

“Ovo je tek treći singl i još uvijek je rano za album, ali se nadam da će, ukoliko budem snimio još nekoliko pjesma izaći i album, naravno kada budem malo stariji. Što se tiče žanra, volio bih da bude u pop, r'n'b ili fank stilu, jer su to moja tri omiljena muzička stila”, pojasnio je on.
173 pregleda 1 komentar(a)
Jovan Aleksić, Foto: Mirela Hodžić
Jovan Aleksić, Foto: Mirela Hodžić
Ažurirano: 21.06.2017. 11:32h

Mladi crnogorski pjevač, Jovan Aleksić, predstavio je danas na konferenciji za medije u hotelu CentreVille novi singl i spot pod nazivom “Sa mnom je tako”.

“Želim da se zahvalim svima koji su podržali ovaj projekat, timu koji je radio sa mnom na ovoj pjesmi, tekstopiscu - mojoj predivnoj majci Tatjani Aleksić, Veselinu Frenkiju Bogićeviću koju je radio muziku i Ognjenu Cvekiću koji nije mogao danas da prisustvuje promociji, a koji je odradio predivan aranžam”, ispričao je 14-godišnjak.

Spot za numeru “Sa mnom je tako”, podržali su Ministarstvo kulture Crne Gore i Sekretarijat za kulturu i sport Glavnog grada, a sniman je na lokalitetu Kuće Rakića u blizini Nijagarinih vodopada i u Kulturno-informativnom centru “Budo Tomović”.

“Zahvalio bih se i mojoj prijateljici Ivani Radovan koja je svojim prisustvom uljepšala spot i pozitivnoj ekipi Keco Zoom koji je napravio ovaj predivan video i realizovao da sve ovo bude jedna odlična priča, a hvala i Snežani Burzan na čelu KIC-a koja je sve ovo organizovala”, dodao je Aleksić.

Konferenciji je prisustvovao i autor numere, Frenki Bogićević, koji je otkrio kako je bilo sarađivati sa mladim kolegom.

“Sa Jovanom radim odavno, skoro pet godina, ali mi se čini kao da smo juče počeli, jer brzo prolazi vrijeme. Dobro se slažemo i evo, sve do sada što smo uradili mislim da je rezultat naše saradnje koja ide pozitivnim putem”, istakao je on.

Pored Aleksića, u spotu se pojavljuje i manekenka Ivana Radoman, koja je takođe imala samo lijepe riječi o saradnji sa mladim pjevačem.

“Ovo je prije svega veliko iskustvo za mene i uvijek mi je interesantno na snimanjima sa Jovanom pa ću se uvijek odazvati njegovom pozivu. Na ovo gledam kao na iskustvo koje će mi pomoći u mojoj daljoj modnoj karijeri. Zahvalila bih se Jovanu, ali i cijeloj ekipi jer mi je zaista bilo predivno i nadam se da ćemo se i dalje družiti”, poručila je ona.

U okviru konferencije Aleksić je odgovorio i na pitanje “Vijesti”, da li u skorijoj budućnosti publika može očekivati i album s obzirom na to da je ovo treći singl nakon numera “Korak po korak” i “Tvoje riječi”, te u kojem muzičkom žanru bi volio da bude njegov prvijenac.

“Ovo je tek treći singl i još uvijek je rano za album, ali se nadam da će, ukoliko budem snimio još nekoliko pjesma izaći i album, naravno kada budem malo stariji. Što se tiče žanra, volio bih da bude u pop, r'n'b ili fank stilu, jer su to moja tri omiljena muzička stila”, pojasnio je on.

Na pitanje novinara da li bi volio da sljedeća numera bude na engleskom jeziku, pjevač je nagovijestio i svoje planove za budućnost.

“Zaista bih volio i nadam se da će se to realizovati za nekoliko mjeseci ukoliko bude mogućnosti”, otkrio je Aleksić koji će, kako je istakao na konferenciji, imati nastup već u sljedeći utorak, 27. juna kada biti gost na koncertu pop hora u KIC-u “Budo Tomović”.

Promociju spota podržala je i mlada muzičarka Lorena Janković, finalistkinja aktuelne sezone Pinkovih zvezdica čiji je učesnik ranije bio i Jovan.

“Ja nju svim srcem podržavam i ona je moj favorit, to svi znaju i glasajte za nju ukoliko niste da idemo do pobjede”, poručio je Aleksić.

Bonus video: