DOMAĆI BENDOVI NOSIOCI PROGRAMA

Punkreas, Autogeni trening i DST na Bedemu

Punkreas i Autogeni trening već su imali priliku da učestvuju na samom početku Bedem festa
1 komentar(a)
DST, Lake Fest 2016, Foto: Luka Zeković
DST, Lake Fest 2016, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 21.06.2017. 09:17h

Na osmom izdanju Bedem festa nastupiće crnogorski bendovi  Punkreas , Autogeni trening i DST, koji će imati čast i da “brane boje crnogorske muzičke underground scene”, saopštili su organizatori.

“Ideja je da prvi put na nekom festivalu predstavnici crnogorske muzičke scene budu nosioci muzičkog programa, jer je riječ o bendovima koji su u prethodnom vremenu svojim radom i stvaralaštvom zavrijedili mnogo veću pažnju ukupne javnosti, prije svega u Crnoj Gori”, navode organizatori.

Oni posebnu pažnju stavljaju na prvi nastup DTS-a na festivalu koji će tim nastupom obilježiti 25 godina postojanja i uspješnog rada.

“Ponosni smo na činjenicu da je DST odabrao upravo Bedem fest kao mjesto za obilježavanje jubileja”, poručili su organizatori manifestacije koja će se održati od 24. do 26. avgusta na gradskoj tvrđavi u Nikšiću.

 Punkreas  i Autogeni trening već su imali priliku da učestvuju na samom početku Bedem festa.

“Nikšićki bendovi su nesebično sebe davali kako bi Bedem fest postao ovo što danas jeste, ali je i Bedem fest uvijek podsticao i promovisao crnogorske bendove bezrezervno. Članovi DST-a su na različite načine prethodnih godina bili prisutni na Bedem festu. Tako je većina članova ovog benda nastupala sa drugim sastavima, poput nastupa Borisa Lješkovića sa grupom Wodoo, ili Srđe Simunovića sa grupom Vizant”, istakli su organizatori.

Pozvali su sve zainteresovane da dođu na promociju Bedem festa koja će se održati 24.juna u amfiteatru u Plužinama. Muzički program počeće od 18 časova nastupom DJ Irona, a zatim će uslijediti nastupi bendova Manitou, Off Duty, E play i Repetitor. Partneri promotivnog događaja su Opština Plužine, Crnogorska komercijalna banka, Pivara “Trebjesa” i klub “Zvono”.

Iz Nikšića je za Plužine organizovan prevoz autobusom koji kreće u subotu u 15,30 časova na platou ispred autobuske i željezničke stanice, a povratak iz Plužina je sat nakon ponoći. Cijena povratne karte iznosi šest eura.

Preporučujemo za Vas