Poslušajte: Hrvatski M.O.R.T. i srpski ZAA zajedno snimili pjesmu

Organizatori Demofesta su naveli da se poruka pjesme potpuno uklapa u viziju i ideju te manifestacije
0 komentar(a)
M.O.R.T., Foto: Facebook/M.O.R.T.
M.O.R.T., Foto: Facebook/M.O.R.T.
Ažurirano: 09.06.2017. 08:27h

Bendovi M.O.R.T. iz Hrvatske i ZAA iz Srbije objavili su zajedničku pjesmu i spot "Ne odustajem", koju su snimili u čast desetog rođendana banjalučkog Demofesta. Oba benda su dobitnici nagrada ove, najveće ex-YU manifestacije posvećene demo neafirmisanim izvođačima. Numera kombinuje sirovu pank rok energiju po kojoj je M.O.R.T. poznat, sa duvačkim i ska elementima i raskošnim vokalom Sanje Vučić iz grupe ZAA. I pjesma i spot su snimani u Banjaluci.

Organizatori Demofesta su naveli da se poruka pjesme potpuno uklapa u viziju i ideju te manifestacije da se treba voditi isključivo kvalitetom i nikada ne odustajati od svojih snova.

"Mislim da smo uradili odličan posao kada je u pitanju spajanje zvuka naša dva benda, s obzirom da smo na raspolaganju imali svega nekoliko dana za snimanje. Ovo je momenat kad osjetiš katarzu 12 ljudi, ono što rastafarijanci zovu 'One Love'", kažu iz ZAA.

"Prije Demofesta M.O.R.T. je bio na bezglavoj turneji po bespućima bivše države, a nakon što smo pobijedili dobili smo priliku da tu turneju ne zaustavimo nikad”, naveli su iz grupe M.O.R.T.

Bonus video: