Hit u najavi: Alis Merton i Tom Odel predstavili singl "Half As Good As You"

"Sve je bilo tako jednostavno, od prilagođavanja stihova do realizacije dueta. Kada sam dotjerao pjesmu zaključio sam da bi zaista imala više smisla kada bi se otpjevala u paru. Učinilo mi se da bi bilo idealno da postoje dva aktera koji govore jedno o drugom i mislim da sam bio u pravu. Alis je sjajna pjevačica i pravo osvježenje i volio bih kad bi otpjevala sve moje pjesme na novom albumu", iskren je Odel
69 pregleda 1 komentar(a)
Alis Merton, Foto: Sea Dance
Alis Merton, Foto: Sea Dance
Ažurirano: 25.08.2018. 17:51h

Britanski kantautor Tom Odel odlučio je da predstojeći album "Jubilee Road" obogati saradnjom sa jednom od najprepoznatljivijih svjetskih muzičkih zvijezda nove generacije Alis Merton i duetskom pjesmom "Half As Good As You".

U pitanju je romantična balada u kojoj bivši partneri shvataju šta su izgubili, ali nemaju drugog izbora nego da nastave da tragaju za novom životnom pričom.

"Ljubavna tema u kombinaciji sa klavirom i upečatljivim glasovima stvara utisak da saradnja dva vrhunska muzičara nije puki sticaj okolnosti, već logičan slijed događaja. Tom Odel i Alis Merton upoznali su se prošlog ljeta na festivalu "Tollwood" u Minhenu. Britanac je već tada imao završen tekst za pjesmu koju je planirao da snimi sam, ali nakon susreta sa vlasnicom hita "No Roots", shvatio je da može da uradi bolju stvar", kazali su iz Sea Dance tima.

"Sve je bilo tako jednostavno, od prilagođavanja stihova do realizacije dueta. Kada sam dotjerao pjesmu zaključio sam da bi zaista imala više smisla kada bi se otpjevala u paru. Učinilo mi se da bi bilo idealno da postoje dva aktera koji govore jedno o drugom i mislim da sam bio u pravu. Alis je sjajna pjevačica i pravo osvježenje i volio bih kad bi otpjevala sve moje pjesme na novom albumu", iskren je Odel.

Alis, takođe, ne krije zadovoljstvo što je u svoju muzičku biografiju upisala singl sa talentovanim pjevačem.

"Priznajem da sam Tomov fan još od njegovog prvog EP-a. Volim njegovu muziku i kad mi je saopštio da želi da radi sa mnom bila sam van sebe od sreće", otkriva Alis, zvjezda ovogodišnjeg petog jubilarnog Sea Dance festivala.

Novu pjesmu, ali i kolosalne hitove “No Roots” i “Lash Out”, Alis donosi u subotu 1. septembra na glavnu festivalsku binu Sea Dance festivala.

Svoje nastupe na petom jubilarnom izdanju Sea Dance festival, koji će biti održan od četvrtka, 30. avgusta do subote, 1. septembra na plaži Buljarica u Budvi potvrdili su i Nile Rodgers & Chic, Dimitri Vegas & Like Mike, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Dax J, Lost Frequencies, Burak Yeter, Antigone, Francois X, Shlømo, Eagles & Butterflies, Filatov & Karas, Sofia Rodina, Marko Nastić, PTU Live, Bajaga i Instruktori, Hladno pivo, Van Gogh, Rambo Amadeus, Marko Louis, Sajsi MC , Krešo Bengalka, Vojko V, Who See, Bassivity Showcase, Lag, Vakat AKA Aleksandar Grum, Forest People, Gillerz & Be Good, Ilija Đoković, Sugar Lobby, Monosaccharide, Bodzie, Popi Divine, Mr. Lekka, Branko Vuković, Buba, Vegim & Flekitza, Ana RS, TZ Project, ČX, Sabinaa, Jan De R, Danny Cruz, Rosske, Oysha, Mirko i Meex, Lucky Dee, Cavin Viviano, Mark funk, Vll & Vash, Drop Department, Divolly & Markward i mnogi drugi.

"Finalno poskupljenje ulaznica u srijedu 29. avgusta. Komplet ulaznica za sva tri dana festivala po cijeni od 29.99 eura, kao i dnevne ulaznice po cijeni od 17.99 eura pojedinačno, biće dostupne u prodaji samo do 29. avgusta do kraja dana. Od 30. avgusta, kada i počinje festival, ulaznice će biti dostupne po punoj cijeni. Ulaznice se mogu kupiti u prodajnoj mreži Gigstix.me, te na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore. Više informacija može se naći na sajtu www.seadancefestival.me.

Bonus video: