Promocija Bedem festa: Repetitor i E-Play u Plužinama 24. juna

Bedem će se održati od 24. do 26. avgusta, a između ostalih najavljeni su Pro-Pain, Bisera Veletanlić, Zvonko Bogdan, Dado Topić, Pro-Pain i Artan Lili
70 pregleda 0 komentar(a)
Repetitor, Foto: Privatna arhiva
Repetitor, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 07.06.2017. 15:58h

Nikšićki Bedem fest organizovaće u subotu, 24. juna promotivni događaj u gradskom amfiteatru u Plužinama u okviru kojeg će nastupiti srpski sastavi Repetitor i E-Play, kao i nikšićki izvođači Manitou, Off Duty i DJ Iron.

“Nakon upravo završene regionalne promocije, Bedem karavan nastavlja svoj put za Plužine iz kog će krenuti i promocija osmog izdanja festivala po svim crnogorskim gradovima”, poručili su organizatori.

Oni su naveli da je tog dana obezbijeđen je prevoz iz Nikšića, cijena povratne karte je šest eura, a mogu se rezervisati na Facebook stranici Bedem Festa ili telefonom 068 334 918.

Ulaz na koncerte je besplatan.

Iz Bedema saopštavaju da potencijale zaleđa Crne Gore treba uključiti u diverzifikaciju kulturno-turističke ponude, što je i razlog za organizovanje ovog događaja. Organizatori su pozivali sve posjetioce iz obližnjih kampova, kao i ljubitelje raftinga na Tari koji u tom trenutku budu boravili u blizini Plužina i obližnjih gradova da dođu na promociju festivala.

Bedem će se održati od 24. do 26. avgusta, a između ostalih najavljeni su Pro-Pain, Bisera Veletanlić, Zvonko Bogdan, Dado Topić, Pro-Pain i Artan Lili.

Bonus video: