Arijana Grande nastavlja svjetsku turneju

Putevi oko mjesta na istoku Pariza, gdje će koncert biti održan, biće zatvoreni, a policija će pomoći pripadnicima snaga bezbjednosti da provjere fanove koji pristižu na koncert
121 pregleda 0 komentar(a)
Arijana Grande, Foto: Reuters
Arijana Grande, Foto: Reuters
Ažurirano: 07.06.2017. 16:58h

Američka pop pjevačica Arijana Grande nastavlja svjetsku turneju u Parizu, nakon više od dvije nedjelje koliko je prošlo od kako je turneja obustavljena zbog napada bombaša samoubice u Mančesteru.

Obezbjeđenje će biti dodatno pojačano u francuskoj prijestonici, dan nakon što je policija upucala i ranila čovjeka koji je napao policajca ispred katedrale Notr Dam, prenosi AFP.

Putevi oko mjesta na istoku Pariza, gdje će koncert biti održan, biće zatvoreni, a policija će pomoći pripadnicima snaga bezbjednosti da provjere fanove koji pristižu na koncert.

Čak i prije napada ispred čuvene katedrale, policija je objavila da planira značajno raspoređivanje svojih snaga pred koncert američke pjevačice, naglasivši „moćan simbolički kontekst“ tog događaja.

Na koncertu Arijane Grande u Mančesteru 22. maja bombaš samoubica se raznio, usmrtivši 22 osobe, među kojim i sedmoro djece.

Ona je nakon toga otkazala zakazane koncerte u Londonu, Belgiji, Njemačkoj, Poljskoj i Švajcarskoj i vratila se na Floridu, a u ponedjeljak je ponovo došla u Mančester kako bi održala humanitarni koncert posvećen žrtvama majskog napada.

Fanovi američke pjevačice uoči koncerta u Parizu kažu da neće biti zastrašeni.

„Osjećam da bi neodlaženje na koncert značilo da su teroristi pobijedili. To je ono što oni hoće, žele da ljudi budu uplašeni, tako da je prisustvo koncertu uprkos napadima kao protest protiv njih“, rekao je 19-godišnji Klodag Enis.

Bonus video: