Poslušajte novi singl grupe Who See

"Zahvalio bih se svim ljudima koji su učestvovali i koji su nam pomogli oko logistike. Moguće da ćemo još koji spot radit tuda kroz naselje jer je najopuštenije, bez velikih organizacija, direktora fotografija, režisera, šminkera i ostalo"
89 pregleda 8 komentar(a)
Who See naselje, Foto: Printscreen
Who See naselje, Foto: Printscreen
Ažurirano: 05.06.2017. 20:12h

Grupa Who See objavila je singl "Naselje”.

Muziku za ovu numeru je uradio Verandabeats, tekst Who See, dok je za spot bio zadužen Noyz.

"Spot smo snimali kroz Dedino i moje naselje (Kamp i Škaljari), jer i sama pjesma priča o tim naseljima, i ljudima koji žive tu i čine ih takvim. Milsim da i svako naselje na svijjet ima slične likove kao što su ovi što ih spominjemo kroz tekst. Što se spota tiče, imali smo dva dana snimanja i sve je išlo bez problema. Malo oko kuće uvatit kamerom i eto ga spot. Zahvalio bih se svim ljudima koji su učestvovali i koji su nam pomogli oko logistike. Moguće da ćemo još koji spot radit tuda kroz naselje jer je najopuštenije, bez velikih organizacija, direktora fotografija, režisera, šminkera i ostalo. Inače uzivam u projektima koji se odvijaju spontano i na kraju daju bolji rezultat nego da smo imali ne znam ni ja kakve pripreme i planiranja", rekao je Noyz za "Vijesti".

Osim Dedduha, kako je dodao, većinu bitova na albumu je radio Seagull Prime "naš producent, DJ i duhovni vođa".

"Album radimo punom parom, sad smo možda već malo i probili planirani rok da se to izbaci ali to je kod nas već tradicija, tako da nije prevelika frka. Trenutno je u fazi miksa i za nekih 15-ak dana bi trebao da izađe. Biće 13, 14 numera kao i na prošlim albumima, i na ovaj ćemo imat interesantne goste. Dizajn covera radi naš prijatelj i kolega Linnch, ilustrator iz Herceg Novog", kazao je Noyz.

Dodaje da sa početkom ljeta počinje i "ludnica sa festivalima".

"Već imamo dosta dogovoreno i spremamo se fizički za to svaki dan. Treniramo, trčimo nizbrdo, odradimo čak i po jedan, dva zgiba. Bitno je ostati u kondiciji", kazao je Noyz

Bonus video: