Arijana Grande održala humanitarni koncert u Mančesteru

Nekoliko poznatih muzičara, među kojima Robi Vilijams, Kejti Peri, Džastin Biber, Majli Sajrus, Ašer, Farel Vilijams, kao i grupe "Koldplej" (Coldplay), "Tejk det" (Take That) i "Litl miks" (Little Mix) odazvali su se pozivu da zajedno održe koncert
89 pregleda 0 komentar(a)
Arijana Grande, Foto: Reuters
Arijana Grande, Foto: Reuters
Ažurirano: 04.06.2017. 06:34h

Američka pjevačica Arijana Grande održala je u nedjelju veče veliki dobrotvorni koncert u čast žrtvama samoubilačkog napada poslije njenog koncerta u Mančesteru u kojem je poginulo 22 ljudi, uprkos novom napadu u Londonu. Tinejdžerska zvijezda pojavila se na bini sa suzama u očima i emotivno je otpjevala svoje hitove "Be Alright" i "Break Free". "Mančestere, bićemo dobro", poručila je okupljenim obožavaocima.

Arijana Grande i njeni plesači prije početka koncerta držali su se za ruke u znak solidarnosti.

Nekoliko poznatih muzičara, medju kojima Robi Vilijams, Kejti Peri, Džastin Biber, Majli Sajrus, Ašer, Farel Vilijams, kao i grupe "Koldplej" (Coldplay), "Tejk det" (Take That) i "Litl miks" (Little Mix) odazvali su se pozivu Arijane Grande da zajedno održe koncert. Koncert nazvan "One love Manchester" (Ljubav za Mančester) organizovan je dvije nedjelje poslije samoubilačkog napada 22. maja koji se dogodio na kraju koncerta Arijana Grande. U tom napadu su poginule 22 osobe, a 116 je povrijeđeno. U novom napadu koji se dogodio u subotu veče u centru Londona, stradalo je sedam a povrijeđeno skoro 50 osoba. Koncert je uživo prenosila britanska televizijska mreža BBC, a sav prikupljen novac biće doniran u humanitarne svrhe.

Bonus video: