Miss Bolivia na rege festivalu u Budvi

Kada je u pitanju rajder lista ova pjevačica, koja je veliku popularnost stekla širom Amerike, nije imala specijalnih prohtjeva
0 komentar(a)
Miss Bolivia, Foto: Screenshot (YouTube)
Miss Bolivia, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 03.06.2017. 15:40h

Argentinska rege zvijezda Miss Bolivia prvi je izvođač za kojeg je potvrđeno da će se ove godine sa crnogorskom publikom družiti na festivalu Montenegro Sun Reggae.

Ona će biti glavna zvijezda prve večeri festivala koji će se na budvanskoj plaži Kamenovo održati 16. i 17. jula, najavili su organizatori.

“Dogovori sa Miss Bolivia i njenim bendom traju već od prošle godine, jer je najava da ove godine dolazi na turneju po Evropi bila jedinstvena prilika da ovu sjajnu zvijezdu iz Argentine ugostimo na ovogodišnjem, šestom Montenegro Sun Reggae festivalu. Što se tiče menadžerskog dijela i dogovora, nije bila zahtjevna, a nastup u Budvi za nju će biti jedno novo iskustvo, jer u našoj prelijepoj zemlji još nije imala priliku da nastupa. Zato joj je i bila želja da nastupi i posjeti Crnu Goru”, ispričao je Vijestima Vinko Mihajlović, direktor Montenegro Sun Regge festa.

Kada je u pitanju rajder lista ova pjevačica, koja je veliku popularnost stekla širom Amerike, nije imala specijalnih prohtjeva.

“Lični zahtjevi ove sjajne pjevačice nisu bili veliki, tako da smo se oko pojedinosti brzo dogovorili i sa naše strane buking je prošao sasvim okej”, otkriva Mihajlović.

On je siguran da nastupom Miss Bolivije pomjeraju granice klasičnog rege festivala.

“Uz dodatak denshola učinićemo da ima dozu pravog ljetnjeg festivala. Ovogodišnja manifestacija se razlikuje od ostalih baš po “ubrizgavanju” ovog pravca”, pohvalio se on.

Miss Bolivija spaja hip hop, elektronsku muziku i denshol, kombinujući snagu digitalnog zvuka sa jakim ritmovima Latino amerike, zajedno sa eksplozivnim tekstovima.

Na muzičkoj sceni je od 2008, objavila je tri EP-a, a imala je priliku da nastupa širom Evrope i Latinske Amerike. Jedna je od najpopularnijih bolivijskih izvođača, a trudi se da kroz svoj rad maksimalno promoviše latinoameričku kulturu, putem fuzije muzičkog dijaloga, plesa i vizuelne umjetnosti. Poznata je i po borbi za ljudska prava.

Bonus video: