Who See u ponedjeljak predstavlja novi singl

„Radimo kako najbolje znamo, iskreno, nemamo više opterećenja hoće li novi singl osvajati top liste. Tu opuštenost publika prepoznaje i nagrađuje”
288 pregleda 1 komentar(a)
Who See, Foto: Boris Pejović
Who See, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 02.06.2017. 14:35h

Crnogorski reperi koji su osvojili region Dedduh i Noyz iz grupe Who See zahvaljujući novom singlu “U moje naselje”, koji će biti objavljen u ponedjeljak, 5. juna, vjerovatno će mjesecima harati ex-YU top listama.

Muziku za ovu numeru je uradio Verandabeats, tekst Who See, dok je za spot bio zadužen Noyz.

“Ovaj singl je još jedna najava za novi album, a prije njega imali smo “Sobe, zimer, rooms”. Premijera publiku očekuje u ponedjeljak u 20 časova na kanalu MTV Adria, a da napomenem da je video sniman u Kotoru”, otkrio je za Vijesti Dedduh.

On nije želio da otkriva šta se to dešava “u njihovom naselju”, već će publiku držati u neizvijesnosti do same premijere.

“Samo ću reći da je ovo jedna lokalna priča u kojoj će se pronaći mnoga naselja”, najavio je on.

Iako kaže da je ovo još jedna najava albuma, na pitanje kad će on biti objavljen, Deduuh je, kroz smijeh, izgovorio Noyzovu parolu:

“Ostavi me, ne diraj me, a za album ne pitaj me”.

On je dodao da kad su nove pjesme u pitanju ništa neće siliti, a kompletan materijal koji su snimili trenutno se miksa.

“Imamo gotovih 14 pjesama, iako još ne znamo hoćemo li jednu izostaviti sa albuma. Samo za nju nijesmo sigurno, ostale će se sigurno naći na njemu”, otkriva Dedduh.

To što svaki novi singl pomjera granice uspjeha, ovaj dvojac ne opterećuje.

“Dok smo razmišljali u tom pravcu hoće li novi singl bolje proći od prethodnog, samo smo se spoticali. Kada smo shvatili da nas upravo ta opterećenja koče, riješili smo da radimo kako najbolje znamo, iskreno, tako da više nemamo opterećenja hoće li naš novi singl osvajati top liste i koliko će nedjelja biti najslušaniji. Mislim da tu našu opuštenost i publika prepoznaje, pa nas zato nagrađuju”, siguran je on.

Obišli region, ali ih za Podgoricu vežu maglovita sjećanja

Dvojac je prošle godine nastupao širom regiona i gotovo da nije bilo festivala na čijoj se listi izvođača nije našao i Who See.

“Mislim da to umnogome dugujemo i našem timu koji nam radi booking, jer ne bih baš svu slavu pripisao nama, iako smo svjesni činjenice da smo interesantni publici širom bivše Jugoslavije. Jedino što mi ostaje čudno, je činjenica da u Podgorici nijesmo svirali tri godine, a znamo da nas i tamo publika tamo voli. Od kad nema festivala Asfaltiranje, koji je organizovao naš drug MC Marko, niko nas ne zove. Toliko bih imao anegdota da ispričam sa nastupa širom regiona, a za Podgoricu me vezuju maglovita sjećanja”, iskren je Dedduh.

Očekuje se da i ovog ljeta popularni reperi održe seriju festivalskih nastupa, a između ostalog, još jednom biti domaćini na budvanskom Sea Danceu.

Bonus video: