Premijera Kekinovog spota "Reno 4" u ponedjeljak

“Reno 4” će premijerno biti prikazan u ponedjeljak, 29. maja, u 20 časova na kanalu MTV Adria, a zatim će biti objavljen i na YouTube servisu
0 komentar(a)
Mile Kekin, Foto: Facebook
Mile Kekin, Foto: Facebook
Ažurirano: 27.05.2017. 15:08h

Hrvatski muzičar Mile Kekin, najpoznatiji kao frontmen popularne pank grupe Hladno pivo, u ponedjeljak će predstaviti svoj prvi samostalni video, urađen za nedavno objavljenu numeru “Reno 4”.

“Spot je sniman u jednom danu na desetak mahom autentičnih lokacija. Cijeli spot nosi mlada talentovana glavna protagonistkinja Ana Šišmanović. Za potrebe snimanja sam cijeli dan vozio originalni 'renault 4' što me instantno vratilo u vrijeme radnje, koja je ovog puta u drugom planu. Goran Kulenović (reditelj) je više pokušao da uhvati ugođaj pjesme, pa je spot djelimično sniman originalnom H8 tehnikom, kako bi se dobila slika starih kućnih filmskih kolekcija. Za kraj bih ovu priliku iskoristio da se zahvalim izumiteljima servo volana, klima uređaja i parking senzora”, kazao je Kekin.

“Reno 4” je autobiografska pjesma koja govori o muzičarevim prvim studentskim danima, prvoj ljubavi, prvom CD-u Hladnog piva i naravno, o prvom automobilu. Ova numera najavljuje Kekinov solo album, koji bi trebalo da izađe krajem ove godine.

“Rad na njemu teče sporo, ali teče. Razlikovaće se od svega što sam do sad radio, biće to posveta mojim uzorima, pjesničkim velikanima od Dilana, Springstina, Vejtsa, biće i bluza, folk roka, kantrija... Snimamo na traku kako bismo dobili baš tu analognu toplinu, pa se nadam da ću uspjeti da dogovorim i vinilno izdanje. Tematski će to biti moja nekakva intimna priča, pjesme o sebi, a ne toliko o svijetu oko mene, album neće biti ni glasan ni toliko angažovan, da vas odmah upozorim”, rekao je Kekin nedavno u intervjuu za “Vijesti”.

“Reno 4” će premijerno biti prikazan u ponedjeljak, 29. maja, u 20 časova na kanalu MTV Adria, a zatim će biti objavljen i na YouTube servisu.

Bonus video: