Dnevne ulaznice za Sea Dance po promo cijeni

Četvrto izdanje Sea Dance festivala, koji će se od 13. do 15. jula održati na plaži Jaz u Budvi, ugostiće Šona Pola, Fetboj Slima, Džona Njumena, Mahmuta Orhana...
97 pregleda 1 komentar(a)
Šon Pol, Foto: Shutterstock
Šon Pol, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 16.05.2017. 07:43h

Dnevne ulaznice za budvanski festival Sea Dance danas će od 12 sati će se prodavati za 14,99 eura, što je, kako navode organizatori ovog događaja, 50 odsto popusta u odnosu na redovnu cijenu.

“Količine ulaznica po ovoj poklon cijeni, biće veoma ograničene i dostupne posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore. S obzirom na ogromno interesovanje koje vlada za kupovinu jednodnevnih ulaznica, onima koji žele i da obezbijede ulaznice po poklon cijeni savjet je da već od 10 časova zauzmu svoje mjesto u redu”, navode organizatori, uz podsjećanje da je još u toku i akcija „4+1“, u okviru koje se, uz kupovinu četiri kompleta karata za Sea Dance ili cijelu Exit Avanturu, peti dobija na poklon. Aktuelna cijena četvorodnevne ulaznice za Sea Dance je 29.99 eura, a za Exit Avanturu (Sea Dance + Exit) 67.

Četvrto izdanje Sea Dance festivala, koji će se od 13. do 15. jula održati na plaži Jaz u Budvi, ugostiće Šona Pola, Fetboj Slima, Džona Njumena, Mahmuta Orhana, Who See, Irie FM, Atheist Rap i mnoge druge.