CIJENA KOMPLETA JE 17,90 EURA

Počela prodaja ulaznica za City Groove festival

"Ovogodišnji festival imaće i svoju ekološku stranu. Naime, City Groove će učestvovati u projektu UNDP-a "Razvoj niskokarbonskog turizma u Crnoj Gori", čiji je cilj ozelenjivanje vodećih ljetnjih muzičkih festivala u Crnoj Gori. Tako će 50 centi od svake prodate ulaznice biti uplaćene na posebni račun kod Privredne komore Crne Gore, za takozvani Zeleni fond", ističe se u saopštenju
0 komentar(a)
City Groove, Foto: Borislav Pešić
City Groove, Foto: Borislav Pešić
Ažurirano: 09.05.2017. 10:20h

Ulaznice za treće izdanje City Groove festivala koji će se održati na  Stadionu malih sportova u Podgorici od 2. do 4. juna puštene su u prodaju danas tačno u podne, saopštili su organizatori.. 

"Komplet ulaznica za festival u pretrodaji moći će da se kupi po cijeni od 17,90 eura, a ona važi do 20. maja. Rezervacije se mogu napraviti na facebook stranici festivala City Groove, a karte se mogu naći preko mreže Gigstix (Tabacco S press ), kao i u Hard Rock Cafeu u Podgorici i prostorijama festivala koje se nalaze u Vučedolskoj 16 u Podgorici", navodi se u saopštenju.

Poslije 20. maja, cijena ulaznice je 9,90 eura za jedno veče, dok će kao i prethodnih godina, ulaz za završno veče muzičkog hepeninga biti slobodan.

"Ovogodišnji festival imaće i svoju ekološku stranu. Naime, City Groove će  učestvovati u projektu UNDP-a "Razvoj niskokarbonskog turizma u Crnoj Gori", čiji je cilj ozelenjivanje vodećih ljetnjih muzičkih festivala u Crnoj Gori. Tako će 50 centi od svake prodate ulaznice biti uplaćene na posebni račun kod Privredne komore Crne Gore, za takozvani Zeleni fond", ističe se u saopštenju.

"Zelena je moja omiljena boja. Presrećni smo što dijelimo slične vrijednosti sa misijom UNDP-a. Nadamo se da ćemo našim djelom podstaći ljude da razmišljaju zeleno. Da našu planetu ostavimo ljepšu i zeleniju budućim generacijama. Možda ovakvim događajima ozelenimo razne grane koje su bile posječene ili zapuštene. Ponesite osmjeh i dobru energiju, mi smo Vam spremili vrhunski šou... Potrudićemo se da se svi zajedno osjećamo građanima svijta, jer mi to zaslužujemo", poručio je direktor festivala City Groove Dragan Bulajić .

Treći festival City Groove ugostiće najveća imena domaće i svjetske muzike.

"Prvog festivalskog dana publika će imati priliku da po prvi put u Podgorici uživa u nastupima francuskih DJ-eva i producenata Boba Sinklera i Antoana Klamarana. Druge večeri sa publikom će se družiti britanski bend "Morcheeba" i hrvatski kantautor Zlatan Stipišić Džiboni, dok će festival svojim koncertima zatvoriti bendovi "Queen Real Tribute" i "Psihomodo pop".  Kao i prethodnih godina, velike zvijezde imaće poršku mladih bendova i izvođača iz Crne Gore, pa će prve noći nastupiti crnogorski DJ Cule iz organizacije Beat At Joe's, dok će drugu noć festival otvoriti sastav "Nighthawk". Posljednje veče City Groove počeće svirkom benda "Highway". Ovogodišnji festival dio je manifestacije Podgoričko kulturno ljeto, a organizuje ga agencija Comfortably Numb", kazali su organizatori festivala.  

Preporučujemo za Vas