Tvorac planetarnog hita dolazi na Sea Dance

Osim Oraha nova imena koja će nastupiti na Main Stage-u su bendovi IrieFM, Atheist Rap. Na No Sleep Dance Paradise bini nastupiće Etapp Kyle i Max Kobosil, After Affair b2b SMTn#G i Worda b2b ČX
59 pregleda 1 komentar(a)
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Ažurirano: 05.05.2017. 11:33h

Tvorac planetarnog hita "Feel" Mahmut Orahan nastupiće 15. jula na Sea Dance festivalu, saopštili su organizatori.

Osim Oraha nova imena koja će nastupiti na Main Stage-u su bendovi Atheist Rap i IrieFM. Na No Sleep Dance Paradise bini nastupiće Etapp Kyle i Max Kobosil, After Affair b2b SMTn#G i Worda b2b ČX.

"Četvrto izdanje Sea Dance festivala ugostiće zvijezdu u vrtoglavom usponu na svjetskoj sceni Mahmuta Orhana. Tvorac plenatarnog megahita "Feel" koji je pokorio svjetske top liste, nastupiće na glavnoj festivalskoj bini u subotu 15. jula, u samoj završnici Sea Dance festivala kada će nastupiti zajedno sa legendarnim Sean Paulom! Numera "Feel" bilježi preko gotovo 200 miliona YouTube pregleda i nedjeljama je bila najprodavaniji hit na najvećoj onlajn prodavnici DJ scene Beatport, kao i među 20 najprodavanijih na iTunes servisu u više od 20 zemalja", navodi se u saopštenju.

Oragnizatori su kazali da će pored megahita “Feel”, publika na Jazu uživati u istinskom ljetnjem DJ setu mladog umjetnika u kojem se mogu očekivati i magični miksovi numera kao sto su "Age of Emotions", “Uprising”, "Believe Me Now”, "Hold You”, Way To Life”, “Vesaire” i mnogi drugi.

"Zvuke Jamajke na glavnu binu Sea Dance-a festivala donijeće beogradski reggae bend Irie FM, koji se 2012. godine okitio titulom Najboljeg evropskog reggae benda. Ovaj sjajni osmočlani vokalno - instrumantalni sastav publici će se predstaviti plejadom hitova “Kliziš”, “Away”, “I Cry”, “Mystic Twilight” i drugi", navodi se u saopšternju.

Na Jaz stižu i veterani muzičke scene, jedna od najdugovječnijih grupa sa ovih prostora Atheist Rap. Biće ovo odlična prilika da se publika na Jazu upozna sa pjesmama sa njihovog aktuelnog, sedmog albuma “Überlauf”, ali i da se prisjeti i đuska uz najveće hitove Wartburg limuzina, Blue trabant, Letnji hit, DR. Pop…

No Sleep Dance Paradise bina pojačava svoj line up sa rezidentima berlinskog kultnog kluba Etapp Kyle i Max Kobosil, i regionalnim imenima After Affair b2b SMTn#G i Worda b2b ČX.

Bonus video: