PREMIJERA Mile Kekin - "Reno 4"

U pripremi je i video spot koji će izaći za dvadesetak dana
0 komentar(a)
Mile Kekin, Foto: Facebook
Mile Kekin, Foto: Facebook
Ažurirano: 04.05.2017. 17:19h

Pjesma koja je zadnjih dana naišla na veliko interesovanje fanova i medija napokon je svima dostupna!

Ljubav prema svom prvom automobilu frontmen "Hladnog piva" Mile Kekin pretočio je u riječi i nastala je pjesma "Reno 4“.

"Reno 4 je uglancan, rezervoar napunjen do vrha i kreće put radio stanica“ objavilo je Mile Kekin na svojoj službenoj Facebook stranici.

Autobiografsku pjesmu za koju sam potpisuje muziku i tekst, Mile opisuje kao pjesmu o njegovim prvim studentskim danima, prvoj ljubavi, prvom CD-u Hladnog piva i naravno, o prvom autu koji je bio samo njegov.

"Prvih par stihova napisao sam i snimio prije desetak godina. Pjesma je stajala na ledu dok ponovno nisam kupio baterije za diktafon, a čim sam je ponovno čuo znao sam da je to moja priča; autobiografija i tekst posložili su se sami od sebe“, rekao je Kekin.

„Reno 4“ prvi je singl koji Mile Kekin planira objaviti na svom solo albumu koji bi trebao izaći krajem ove godine, a cijeli album razlikovaće se od svega što je do sada radio. Kako sam kaže, biće to posveta njegovim uzorima; Dilanu, Springstinu, Vejtsu i drugim pjesničkim velikanima koji su na neki način obilježili njegov muzički put.

"Tematski će to biti moja intimna priča, biće to pjesme o meni, a ne toliko o svijetu oko mene“, zaključio je Kekin.

U pripremi je i video spot koji će izaći za dvadesetak dana.

Bonus video: