Poslušajte novi singl Parnog valjka

"Mislim da je poruka pjesme sama po sebi jasna, nema tu neke filozofije. Ljubav kao stav, kao način života, kao osjećaj s kojim hodaš kroz grad može biti odgovor na ovaj užas koji se dešava i kod nas i u svijetu. Mislim da ona treba da bude pokretač svega što čovjek radi"
79 pregleda 0 komentar(a)
Nova godina Budva, Parni valjak, Foto: Miloš Ćetković
Nova godina Budva, Parni valjak, Foto: Miloš Ćetković
Ažurirano: 28.04.2017. 14:44h

Popularni hrvatski sastav Parni valjak predstavio je javnosti novi singl, koji kako navodi, predstavlja u jednoj riječi odražava cijelu filozofiju benda – "Ljubav".

Autor numere član sastava, Husein Hasanefendić Hus je rekao:

"Mislim da je poruka pjesme sama po sebi jasna, nema tu neke filozofije. Ljubav kao stav, kao način života, kao osjećaj s kojim hodaš kroz grad može biti odgovor na ovaj užas koji se dešava i kod nas i u svijetu. Mislim da ona trebada bude pokretač svega što čovjek radi".

Pjevač Valjka Aki Rahimovski navodi da se u pjesmi potpuno pronašao.

"Ova pjesma se poklopila sa onim kako smo davno željeli da zvučimo - kao prkosni klinci koji ne gledaju na godine, već od sebe daju, iskreno, ono što osjećaju. Pjesma je odraz tog našeg djetinjstva, te prkosi... bar meni i Husu je to druga mladost. Iako smo mi cijelo vreme klinci, jer kada dijete nestane iz srca onda postajete starac", rekao je Rahimovski.

Bonus video: