Mile Kekin snima solo album

“Reno 4” se snima u produkciji Denisa Mujadžića Denykena, biće objavljen za desetak dana i uskoro će dobiti spot
50 pregleda 0 komentar(a)
Mile Kekin, Foto: Arhiva "Vijesti"
Mile Kekin, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 26.04.2017. 14:22h

Frontmen popularnog sastava Hladno pivo Mile Kekin u studiju u Novom Mestu završava svoju prvu solo pjesmu. Numera je autobiografska i govori o njegovom prvom automobilu, po kojem je dobila naziv.

"Odlučio sam da 'Reno 4' bude prvi singl jer to i je pjesma o prvim odraslim koracima, o prvoj ozbiljnoj vezi i o prvom autu koji je samo tvoj i ničiji. Vrijeme radnje je prva godina faksa, kad sam između predavanja bježao u studio da snimim vokal za Džinovski, prvi album Hladnog piva", rekao je Kekin za index.hr.

"Nikad se nisam pretjerano palio na automobil kao na statusni simbol, ali kad živiš na debeloj periferiji na vrhu brda, naučiš da cijeniš pouzdana kola. Prvih par stihova napisano je prije više od deset godina. Imao sam samo prvu scenu filma i nisam znao kuda dalje. Trebalo mi je više od decenije da ponovno naletim na taj 'olympusov' diktafon i da shvatim da je to zapravo moj film i da sve što treba je da ispričam svoju priču i ništa više”, dodao je muzičar".

“Reno 4” se snima u produkciji Denisa Mujadžića Denykena, biće objavljen za desetak dana i uskoro će dobiti spot. Numera će biti dio samostalnog albuma koji Kekin planira da objavi do kraja godine.

Bonus video: