OK Fest i ovoga ljeta na Tjentištu

Na dva stage-a, publiku očekuju "Del Arno Band", "Josipa Lisac", "Disciplin A Kitschme", "TBF", "Psihomodo Pop", "Van Gogh", "Let 3", "Urban 4", "Dubioza Kolektiv", "Straight Jackin", "Justin's Johnson", "Kanda, Kodža i Nebojša", "E-PLAY", "Zoster", "Deca loših muzičara"
89 pregleda 0 komentar(a)
OK Fest, Foto: Okfest.net
OK Fest, Foto: Okfest.net
Ažurirano: 25.04.2017. 07:48h

Nacionalni park Sutjeska od 30. juna do 2. jula četvrti put za redom biće domaćin muzičkog festivala OK Fest.

Festival OK Fest je muzički događaj, koji svojim ciljem, programom i sadržajima nastoji da vrati "stari sjaj" Nacionalnom parku Sutjeska i postane jedan od najznačajnijih regionalnih festivalskih događaja.

OK Fest održava se svake godine, prvog vikenda u julu mjesecu. Osim bogatog muzičkog programa ljubiteljima dobre zabave, avanture, druženja i prirode nudi i brojne druge sadržaje u okviru zabavno – edukativnih zona.

Ljubitelje zabave, avanture, prirode i muzike i ovoga ljeta očekuje dobar provod na Tjentištu gdje će nastupiti najveća imena regionalne muzičke scene.

Na dva stage-a, publiku očekuju "Del Arno Band", "Josipa Lisac", "Disciplin A Kitschme", "TBF", "Psihomodo Pop", "Van Gogh", "Let 3", "Urban & 4", "Dubioza Kolektiv", "Straight Jackin", "Justin's Johnson", "Kanda, Kodža i Nebojša", "E-PLAY", "Zoster", "Deca loših muzičara".

Osim toga tu je i treći - OK Summer stage koji će se nalaziti na lokaciji pored bazena na Tjentištu i svima onima koji tokom dana uživaju u kupanju i sunčanju pružiće novo iskustvo festivalskog provoda uz di-džejeve: Nebs Jack, G.Edd, After Affair, DJ Soole, Audio InFunktion, Zlijay i Merakoon.

Za sve koji ne žele da propuste šarenilo sadržaja koje ih očekuje na OK Festu u ponudi je boravak u festivalskom OK kampu, s sve potrebne informacije nalaze se na zvaničnoj stranici festivala

Bonus video: