Šon Pol snimio pjesmu sa Šakirom i Getom

Pol je aktivan i kao humanitarac, pa je nedugo nakon što je učestvovao u aukciji od koje je prihod proslijeđen školi Alpha Boys sa Jamajke, tu ustanovu obradovao sa dodatnik 1,5 miliona dolara
76 pregleda 0 komentar(a)
šon pol, Foto: Promo
šon pol, Foto: Promo
Ažurirano: 12.04.2017. 14:21h

Šon Pol je jedan od trenutno najpopularnijih muzičara kada su top liste u pitanju - skoro da nema ni jedne na kojoj se ne nalazi neka od njegovih pjesama.

Otuda i ne čudi što su saradnju sa njim zakazali Šakira i Dejvid Geta.

Sa njima je Šon Pol snimio numeru koja bi uskoro trebalo da bude objavljena, a kako će jedan od prvih singlova sa novog Šakirinog albuma zvučati, među prvima će čuti publika na budvanskom Sea Dance festivalu, gdje je jamajkanski muzičar jedan od hedlajnera.

Uz to, on je potvrdio i da radi na singlu sa Major Lazerom.

U nizu velikih zvijezda sa kojima je sarađivao, od Bijonse, Sie do Clean Bandit, ipak nedostaje jedno ime koje je Šon Polu neostvaren san.

"Kad god me pitaju sa kim bih volio da radim, ja se nadam da će ona to nekako pročitati! Radi se o Ališi Kiz. Ona ima tako čist pristup muzici i čini se da voli i cijeni muziku sa Jamajke. Čini se kao da bi to bila prirodna saradnja. Takođe, već imam spremnu pjesmu za Kejti Peri", ispričao je muzičar za "Gotham Magazin".

Pol je aktivan i kao humanitarac, pa je nedugo nakon što je učestvovao u aukciji od koje je prihod proslijeđen školi Alpha Boys sa Jamajke, tu ustanovu obradovao sa dodatnik 1,5 miliona dolara.

Novac je namijenjen osnivanju novog muzičkog odjeljenja koje će iznjedriti nove talente. U njegovu čast, to odjeljenje za medije i tehnologiju nosiće naziv Šon Pol Henrikes medija centar.

Šon Pol nastupiće trećeg dana ovogodišnjeg Sea Dance festivala, 15. jula.