Kotor okupio poznate elektronske zvijezde

Kit Karnal će 29. aprila nastupiti u okviru turneje na kojoj će prethodno posjetiti Veliiku Britaniju, Njemačku, Španiju, Srbiju, gdje će servirati sirovi tehno zvuk koji karakteriše njegove hitove poput "Analysis", "Prospect" i "Untold".
0 komentar(a)
Darin Epsilon, Foto: Maximus
Darin Epsilon, Foto: Maximus
Ažurirano: 03.04.2017. 17:52h

Globalno popularna imena elektronske muzike Technasia, Space Cat, Darin Epsilon, Kit Karnal i Sugar Loby, uz podršku predstavnika domaće scene, među kojima su Raven Tk, P.S., Chandra, Aquapipe, AudioStorm, Double Needle Project, Darko Milošević i TZ Project nastupiće tokom aprila u kotorskoj diskoteci "Maximus".

Čuvena Technasia, vlasnik hitova "Oxide", "2 The Floor", "Dscent", otvoriće program u petak 7. aprila.

Osnovana 1996, Technasia je u početku bila grupa koju su činili Čarls Sigling i Amil Kan, ali je od 2010. to postao projekat jednog čovjeka, nakon što se Kan povukao sa scene.

Ulaz će koštati osam eura, a kao domaća podrška nastupiće Raven Tk, Darko Milošević i P.S.

Iz Podgorice organizovan je prevoz, a povratna karta i ulaz na žurku koštaće 14 eura.

Više informacija dostupno je na brojeve 069/014-002 i 069/096-305.

Ljubitelje trensa zabavljaće 14. aprila Space Cat, popularni DJ i producent koji dolazi pravo iz domovine ovog žanra – Izraela.

Avi Algranati, koji stoji iza ovog pseudonima, vlasnik je četiri uspješna albuma, među kojima je i njegov kultni debi "Beam Me Up", radio je muziku za popularnu video igru "Gran Turism 4", pokupio brojne nagrade, pa je tako u konkurenciji najvećih trens zvijezda na svijetu - Infected Mushrooma i Skazija proglašen za najboljeg DJ-a i najbolji "live act".

U Kotoru će predstaviti trake sa nekoliko različitih projekata na kojima radi.

Cijena ulaznice za njegov nastup je osam eura.

Progresiv haus doćiće na red 21. aprila, kada u Kotor stiže čovjek kojeg je Beatport proglasio za najboljeg muzičara tog žanra.

Darin Epsilon je po mnogima lider underground progresiv haus scene.

Čikaški DJ i producent u usponu nastupao je širom svijeta, objavljivao svoje radove za neke od najcjenjenijih etiketa, a na svojoj SoundCloud stranici sakupio je preko milion slušanja.

Karta za nastup Epsilona koštaće pet eura.

Gostovanja inostranih zvijezda za ovaj mjesec zatvoriće još jedno dobro poznato ime koje prvi put dolazi u Kotor.

Kit Karnal će 29. aprila nastupiti u okviru turneje na kojoj će prethodno posjetiti Veliiku Britaniju, Njemačku, Španiju, Srbiju, gdje će servirati sirovi tehno zvuk koji karakteriše njegove hitove poput "Analysis", "Prospect" i "Untold".

Miljenik tehno velikana kao što su Kris Libing i Ben Klok, ovaj harizmatični Holanđanin pojavio se na sceni 2008. i od tada važi za DJ-a i producenta na kojeg obavezno morate obratiti pažnju.

Iste večeri naćiće se mjesta i za jednu damu za miks pultom, Slađanu Cirjak aka Sugar Lobby.

Beograđanka ima slatko ime, ali njeguje žestok industrijal tehno zvuk uz koji je publika đuskala širom regiona, kao i na festivalima u Poljskoj, Bugarskoj i Njemačkoj.

Pored nje i Kita Karnala nastupiće i TZ Project. Cijena ulaznice do ponoći biće šest, a nakon toga osam eura.

Bonus video: