PREMIJERA: Pogledajte novi spot Vanje Radovanovića

Glavna uloga pripala je kolašinskom glumcu amateru Đorđu Tatiću, čiju su predstavu iskoristili za video.
1 komentar(a)
vanja radovanović, Foto: Privatna arhiva
vanja radovanović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 29.03.2017. 17:14h

Spot za numeru “Predstava”, koja se našla na aktuelnom albumu crnogorskog kantautora Vanje Radovanovića, snimljen prije više od godinu dana pod režiserskom palicom fotografa Miodraga Markovića, sa kojim Radovanović sarađuje posljednjih nekoliko godina.

Glavna uloga u spotu pripala je kolašinskom glumcu amateru Đorđu Tatiću, čiju su predstavu iskoristili za video.

“To je bila monodrama koju Đorđe igra već neko vrijeme i koju je sa Mijom adaptirao za spot. Nisam imao priliku da je gledam prije snimanja, ali Marković jeste i došao je na ideju da naprave nešto zabimljivo. Realno, pjesma i nije neka, ali je Đorđe maestralno iznio od početka do kraja i svojom izvedbom nadmašio samu "Predstavu" i hvala mu na tome”, tvrdi Vanja Radovanović.

Drugi album “Svi životi moji” crnogorski muzičar objavio je na platformi amazon.com prije godinu dana.

Pored naslovne numere, dueta “Kiša i sunce” sa Viktorijom Lobom, i prvog najavnog singla “Padobran”, ovo je četvrta pjesma sa albuma koja je dobila spot.

Na “Svi životi moji” sadrži 11 numera, a za razliku od prvijenca na kojem je sarađivao sa nekoliko autora, Radovanović je ovoga puta za sve numere uradio muziku i tekst.

Među pjesmama našla se nova, treća verzija numere “Milo moje” koja je svojevremeno bila dio maksi singla “Bez koncepta”.

Bonus video: