Električni orgazam i Repetitor nova imena Bedem festa

“Bedem fest je drugačiji, poseban i primamljiv za dolazak različite strukture posjetilaca kao i za ljubitelje različitih žanrova. Rock′n′roll je definitivno ono po čemu je Bedem fest najviše prepoznatljiv, tako da nastavljamo u tom duhu, i za sve ljubitelje ovog žanra to će biti prava poslastica”
77 pregleda 0 komentar(a)
Električni orgazam, Bedem fest, Foto: Bedem fest
Električni orgazam, Bedem fest, Foto: Bedem fest
Ažurirano: 14.05.2018. 09:54h

Električni orgazam i Repetiror su nova imena nikšićog Bedem festa koji će se na gradskoj tvrđavi održati od 3.do 5. avgusta pod sloganom “Tvoj grad”.

“Bedem fest je drugačiji, poseban i primamljiv za dolazak različite strukture posjetilaca kao i za ljubitelje različitih žanrova. Rock′n′roll je definitivno ono po čemu je Bedem fest najviše prepoznatljiv, tako da nastavljamo u tom duhu, i za sve ljubitelje ovog žanra to će biti prava poslastica”, saopštili su organizatori.

Električni Orgazam će nastupiti prve večeri Bedem festa, 3.avgusta, dok će alternativni sastav Repetitor prvi festivalski nastup u Crnoj Gori imati 5.avgusta. Repetitor je prošle godine nastupio u Plužinama, u sklopu promocije osmog Bedem festa.

Kako su organizatori ranije najavili prve večeri festivala nastupiće Massimo Savić, dok će 4.avgusta bina biti rezervisana za Beogradski sindikat i Nipplepeopl. Zorica Kondža i Smoke Mardeljano nastupiće 5.avgusta.

Uskoro će organizatori kompletirati listu izvođača, a uvjeravaju da će publika biti oduševljena kada sazna preostala imena.

“Dosadašnje reakcije i čestitke koje svakodnevno pristižu na naše društvene mreže, ali i u neposrednoj komunikaciji i susretima nam znače mnogo, jer je to najbolja potvrda da je ovo što radimo značajno i važno za Nikšić, Crnu Goru i čitav region kada je festivalska ponuda u pitanju”, ističu iz organizacije.

Prema njihovim riječima interesovanje za deveto izdanje Bedem fest prevazilazi sva očekivanja.

Bonus video: