Stevan i Nataša osvojili karte za nastup Zyce u Maximusu

Jedan od najtalentovanijih psy progressive solo projekata iz Srbije Nikola Kozic aka Zyce, nastupa večeras u kotorskoj diskoteci Maximus, a Vijesti poklanjaju dva puta po dvije ulaznice čitaocima koji prvi pošalju svoje ime i prezime uz broj telefona na email adresu portal@vijesti.me.
0 komentar(a)
Zyce, Foto: Maximus
Zyce, Foto: Maximus
Ažurirano: 24.03.2017. 13:56h

Jedan od najtalentovanijih psy progressive solo projekata iz Srbije Nikola Kozic aka Zyce, nastupa večeras u kotorskoj diskoteci Maximus, a Vijesti su dva puta po dvije ulaznice poklonili čitaocima - Stevanu Peroviću i Nataši Lutovac, koji su prvi poslali svoje podatke. Dobitnici karte mogu preuzeti na ulazu u Maximus uz ličnu kartu.

“Njegov debi album 'Hyper Cube' izdat je 2008. godine na Synergetic records, nakon čega je ubrzo počeo objavljivati svoja izdanja na nekim od najpoznatijih psychedelic/progressive trance lejblovima kao što su: Spin Twist, Iboga, IONO Music, Blue Tunes”, ističu organizatori.

„Drugi po redu album 'Transgressive' pružio mu je šansu da nastupa na najvećim festivalima u Australiji, Brazilu, Meksiku, Portugalu, Izraelu, Njemačkoj, Francuskoj. Takodje je i vlasnik jedne od najboljih izdavackih kuća TesseracTstudio, koji je veoma brzo postao poznat po doslednosti kao lejbel koji je brzo dostigao zasluženo priznanje u svijetu elektronske muzike”, dodaje se u najavi nastupa.

Treći album “8 Cell” izašao je na etiketi TesseracTstudio u saradnji sa poznatim projektom iz Srbije “Flegma” i zauzeo prvo mjesto na Psyshop chartu, a ubrzo je uslijedio i četvrti studijski album “Alignment” kada Zyce projekat stiče masovnu podršku.

“Peti studijski album 'Fifth Dimension' je bez sumnje najbolji rad i stvaralaštvo koje smo do sada vidjeli od talentovanog i strastvenog mladog umjetnika, prikazujući širok spektar zrelosti i nevjerovatnu vještinu da slušaoce transportuje kroz različite zvučne pejzaže”, kažu iz Maximusa.

Domaća podržka ovoga puta su Shogan i DJ Shultz, a cijena ulaza za žurku koja će početi u 23 sata je 8 eura.

Bonus video: