Pogledajte nastup Džej Džej Okoče u Beogradu

Random i Poetik su nastupili u KPTM-u i izveli repertoar baziran na aktuelnom albumu "AB revolucija", ali je publika bila u prilici da čuje i pjesme sa starijih izdanja
292 pregleda 4 komentar(a)
džej džej okoča i bombe devedesetih, Foto: Facebook
džej džej okoča i bombe devedesetih, Foto: Facebook
Ažurirano: 20.03.2017. 16:44h

Podgorički hip hop duo u usponu Džej Džej Okoča prošlog vikenda imao je uspješan prvi samostalni koncert u Beogradu. Random i Poetik su nastupili u KPTM-u i izveli repertoar baziran na aktuelnom albumu "AB revolucija", ali je publika bila u prilici da čuje i pjesme sa starijih izdanja. Uz njih su se kao specijalni gosti na bini našli i popularni lokalni rep sastavi Prti Bee Gee i Bombe devedesetih. Domaćin na partiju bio je Bege Fank.

Najpoznatiji hip hop portal u regionu, beogardski "My People" magazin uhvatio je okom kamere dio koncerta. Članovi Okoče pohvalili su se da su ih u Beogradu dočekali kao kod kuće, a kako je bilo možete pogledati uz pomoć YouTube plejliste ovdje:

Na snimcima je uhvaćen i dio gostovanja Bombi devedesetih.

Podgorički reperi uoči nastupa su gostovali na radio emisiji "My Peoplea", a što su pričali o crnogorskoj rep sceni, počecima, betlovima, nigerijskoj fudbalskoj reprezentaciji možete poslušati ovdje:

“U Beogradu smo dočekani ko kod kuće, bila je vrhunska atmosfera, ljudi su pjevali sa nama skoro sve pjesme. Bila je to suluda noć za koju smo sigurni da će je publika dugo pamtiti, baš kao i mi", ispričao je Poetik tada.

“Hvala prije svega BG Fanku koji je zaslužan za sve ovo, hvala KPTM-u na pozivu, hvala gostima - 'Prti Bee Geeu' i posebno 'Bombama devedesetih' sa kojima je ovo tek početak saradnje”, nagovijestio je član Džej Džej Okoče.

“Vjerujem da ćemo se brzo vratiti, već su uslijedili novi pozivi, a to što je publici bilo malo i što su nas zvali na bis znači da sljedeći put mora biti još bolje i veće”, poručio je on.

Bonus video: