Sea Dance na Facebooku ima preko 100 hiljada fanova

Exit i Sea Dance na društvenim mrežama i putem Vibera prati ukupno dva miliona fanova.
0 komentar(a)
Sea Dance 2016, Foto: Sea Dance
Sea Dance 2016, Foto: Sea Dance
Ažurirano: 14.03.2017. 16:08h

Sea Dance festival je premašio broj od 100 hiljada fanova iz 40 zemalja svijeta na Facebooku. Na taj način se festival sa Jaza našao među najposjećenijim brendovima iz Crne Gore na najpopularnijoj društvenoj mreži, saopštili su organizatori. Pored domaće publike, među najbrojnijim fanovima su oni iz Srbije i ostalih država bivše Jugoslavije, a slijede fanovi iz Velike Britanije, Njemačke, Albanije, Tuske, SAD, Francuske, Grčke...

Sea Dance je popularan i na Viberu. Najveći crnogorski festival, u okviru "Exit Avanture" koja sadrži i navosadski Exit festival, prati preko 1,1 miliona fanova posredstvom Exit Public Chata na Viberu. Exit i Sea Dance su postali i prvi među vodećim svjetskim festivalima koji imaju svoj paket stikera na Viberu na srpskom, engleskom i ruskom jeziku, koji su samo u prva tri mjeseca preuzeti 1,5 miliona, a proslijeđeni 8,5 miliona puta, istakli su organizatori.

Osim u ex Yu zemljama, stikeri su popularni u Mađarskoj, Bugarskoj, Rusiji, Velikoj Britaniji, Ukrajini, Njemačkoj, a na listi zemalja u kojima su korišćeni su i egzotične destinacije poput Solomonskih ostrva, Barbadosa i Fidžija. Tako Exit i Sea Dance na društvenim mrežama i putem Vibera prati ukupno dva miliona fanova.

Ovogodišnje, četvrto izdanje festivala na Jazu održaće se od 13. do 15. jula, a do sada je potvrđeno da će nastupiti britanska soul zvijezda Džon Njumen, denshol hitmejker Šon Pol, kontroverzni beogradski hip hop trio Bad Copy, kao i domaći predstavnici rep zvuka, kotorski duo Who See. Organizatori su najavili da će uskoro otkriti nova imena koja će upotpuniti lajn ap Sea Dancea.

Bonus video: