Years & Years i Lost Frequencies na Exitu

Years Years su kritičari proglasili jednim od najboljih novih bendova, dok ih je čuveni NME nazvao "najvažnijim pop bendom 21. vijeka".
0 komentar(a)
years & years, Foto: Facebook
years & years, Foto: Facebook
Ažurirano: 14.03.2017. 14:53h

Jedan od najaktuelnijih bendova britanske scene Years & Years dolazi na ovogodišnji Exit festival, a potvrđeno je i gostovanje sve popularnijeg britanskog DJ-a i producenta Lost Frequencies.

Years & Years su londonski elektronski trio koji su neki kritičari proglasili jednim od najboljih novih bendova, dok ih je čuveni NME nazvao "najvažnijim pop bendom 21. vijeka".

Oli Aleksander, Majki Goldsvorti i Emre Turkmen su 2015. dobili i prestižnu nagradu "BBC Sound of", a iste godine su objavili "Communion", jedan od najprodavanijih debi albuma ove decenije u Britaniji, a i šire.

Londonski trio poznat je po hit singlovima kao što su "Take Shelter", "Desire" i "King" koji su nedjeljama držali vrhove britanskih i svjetskih top lista, kao i pomenuti album prvijenac.

Prošle godine su objavili i reizdanje singla "Desire", na kojem su sarađivali sa švedskom pjevačicom Tove Lo, kao i numeru "Meteorite" koja se našla na saundtreku filma "Bridget Jones Baby". Na glavnoj bini Exita će izvesti i pjesme sa novog izdanja na kojem rade sa elektro pop ikonama Pet Shop Boys.

Na istoj bini će pred publiku na Petrovaradinskoj tvrđavi izaći i Lost Frequencies, autor hitova kao što su "Are You With Me" i "Reality" koji su sakupili stotine miliona YouTube pregleda i osvojili brojne relevantne evropske top liste.

Crnogorska publika bila je u prilici da ga čuje prošlog ljeta na Sea Dance festivalu, a na Exit dolazi na talasu popularnosti novih singlova koje je objavio u međuvremenu - "Beautiful Life", te nova verzija kultnog hita iz 90-ih "What Is Love".

Bonus video: